Departamento
NUTRICIÓN Y BROMATOLOGÍA
Publicaciones (20) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1996
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Cadmium levels in wine, beer and other alcoholic beverages: Possible sources of contamination
Science of the Total Environment, Vol. 181, Núm. 3, pp. 201-208
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Caracterización cromática de los vinos elaborados en la comarca española de la "Alpujarra-Contraviesa"
Ars pharmaceutica, Vol. 37, Núm. 1, pp. 53-62
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Chromium, copper, iron, manganese, selenium and zinc levels in dairy products: In vitro study of absorbable fractions
International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 47, Núm. 4, pp. 331-339
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Determinación de los niveles de selenio en alimentos mediante espectrometría de absorción atómica por generación de hidruros: correlación con su aporte en la ingesta diaria
Ars pharmaceutica, Vol. 37, Núm. 1, pp. 37-42
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Determination and Chemical Speciation of Selenium in Farmlands from Southeastern Spain: Relation to Levels Found in Sugar Cane
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 8, pp. 2423-2427
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Determination of selenium in cereals, legumes and dry fruits from southeastern Spain for calculation of daily dietary intake
Science of the Total Environment, Vol. 184, Núm. 3, pp. 183-189
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Determination of selenium in meat products by hydride generation atomic absorption spectrometry - Selenium levels in meat, organ meats, and sausages in Spain
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 6, pp. 1494-1497
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Determination of selenium in urine by hydride generation atomic absorption spectrometry.
Journal of AOAC International, Vol. 79, Núm. 3, pp. 773-776
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Enteral nutrition in maxillofacial surgery patients (1989-1995)
Nutrición hospitalaria : organo oficial de la Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral, Vol. 11, Núm. 2, pp. 136-140
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Estrogenicity of resin-based composites and sealants used in dentistry
Environmental Health Perspectives, Vol. 104, Núm. 3, pp. 298-305
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Furosine determination in baby cereals by ion-pair reversed-phase liquid chromatography
Cereal Chemistry, Vol. 73, Núm. 6, pp. 729-731
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Influence of aging factors on the furanic aldehyde contents of matured brandies: Aging markers
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 6, pp. 1378-1381
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Influence of wood heat treatment, temperature and maceration time on vanillin, syringaldehyde, and gallic acid contents in oak wood and wine spirit mixtures
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 47, Núm. 4, pp. 441-446
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La normalización de los productos agroalimentarios: Política Agrícola Común (PAC)
Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 7, pp. 81-84
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Modern agricultural practices: The human price
Comments on Toxicology, Vol. 5, Núm. 4-5, pp. 455-474
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Nutritional status of vitamin A and E in institutionalized elderly people in Granada (Spain)
Journal of Nutritional Science and Vitaminology, Vol. 42, Núm. 5, pp. 397-405
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Selenium (IV) and (VI) levels in potable, irrigation and waste waters from an industrial zone in southeastern Spain
Science of the Total Environment, Vol. 186, Núm. 3, pp. 231-236
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Serum selenium levels during normal pregnancy in healthy Spanish women
Science of the Total Environment, Vol. 186, Núm. 3, pp. 237-242
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Tabla de raciones estándar para la interpretación de encuestas alimentarias rurales
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 270, pp. 43-46
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The influence of added caramel on furanic aldehyde content of matured brandies
Food Chemistry, Vol. 56, Núm. 4, pp. 415-419