Artículos (14) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2005

  1. A method to evaluate downy mildew resistance in grapevine

    Agronomie, Vol. 25, Núm. 1, pp. 163-165

  2. Ampelographic comparison of grape cultivars (Vitis vinifera L.) grown in northwestern Spain and northern Portugal

    American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 56, Núm. 3, pp. 287-290

  3. Aportación al estudio de alimentos funcionales y medicamentos

    El farmacéutico: profesión y cultura, Núm. 345, pp. 74-80

  4. Assessing the antioxidant activity of melanoidins from coffee brews by different antioxidant methods

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 20, pp. 7832-7836

  5. Characterisation and identification of grapevine cultivars (Vitis vinifera L.) from northwestern Spain using microsatellite markers and ampelometric methods

    Vitis - Journal of Grapevine Research, Vol. 44, Núm. 2, pp. 67-72

  6. Characterisation of CV. Albarín Blanco (Vitis vinifera L.). Synonyms, homonyms and errors of identification associated with this cultivar

    Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin, Vol. 39, Núm. 2, pp. 57-65

  7. Endosulfan and its metabolites in fertile women, placenta, cord blood, and human milk

    Environmental Research, Vol. 98, Núm. 2, pp. 233-239

  8. Evolution of fatty acid profile and lipid oxidation during enteral formula storage

    Journal of Parenteral and Enteral Nutrition, Vol. 29, Núm. 3, pp. 204-211

  9. Fast method to determine furosine in breakfast cereals by capillary zone electrophoresis

    European Food Research and Technology, Vol. 221, Núm. 5, pp. 707-711

  10. Incidencia de acrilamida en patatas fritas comercializadas en la Comunidad de Madrid

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 367, pp. 30-35

  11. Prevalencia de desnutrición en pacientes ingresados en un hospital de rehabilitación y traumatología

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 20, Núm. 2, pp. 121-130

  12. Registro Nacional de la nutrición parenteral domiciliaria del año 2002

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 20, Núm. 4, pp. 249-253

  13. Registro nacional de la nutrición enteral domiciliaria del año 2002

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 20, Núm. 4, pp. 254-258

  14. Valoración de la ingesta de nutrientes y energía en paciente crítico bajo terapia nutricional enteral

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 20, Núm. 2, pp. 110-114