Publicaciones (42) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2010

  1. A combined procedure to evaluate the global antioxidant response of bread

    Journal of Cereal Science, Vol. 52, Núm. 2, pp. 239-246

  2. A specific protein-enriched enteral formula decreases cortisolemia and improves plasma albumin and amino acid concentrations in elderly patients

    Nutrition and Metabolism, Vol. 7

  3. Ampelographic and agronomic variability of two Iberian grapevine cultivars grafted onto 110R and SO4 rootstocks

    International Journal of Fruit Science, Vol. 10, Núm. 2, pp. 195-214

  4. Análisis nutricional de la dieta en un campamento base a 7.000 metros en una montaña del Himalaya

    Revista Andaluza de Medicina del Deporte, Vol. 3, Núm. 4, pp. 127-132

  5. Artículo especial historia de la alimentación parenteral; Primera lección Jesús Culebras

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 25, Núm. 5, pp. 695-699

  6. Calidad de las fracciones de harina procedentes del proceso de molturación

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 413, pp. 104-110

  7. Chromatographic techniques for the determination of alkyl-phenols, tocopherols and other minor polar compounds in raw and roasted cold pressed cashew nut oils

    Journal of Chromatography A, Vol. 1217, Núm. 47, pp. 7411-7417

  8. Comparison of methods to evaluate the quality of the Mediterranean diet in a large representative sample of young people in Southern Spain

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 25, Núm. 6, pp. 1006-1013

  9. Determination of furan precursors and some thermal damage markers in baby foods: Ascorbic acid, dehydroascorbic acid, hydroxymethylfurfural and furfural

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 10, pp. 6027-6032

  10. Di-D-fructose dianhydride-enriched caramels: Effect on colon microbiota, inflammation, and tissue damage in trinitrobenzenesulfonic acid-induced colitic rats

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 10, pp. 6476-6484

  11. Dialysability of magnesium and calcium from hospital duplicate meals: Influence exerted by other elements

    Biological Trace Element Research, Vol. 133, Núm. 3, pp. 313-324

  12. Does bariatric surgery improve the patient's quality of life?

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 25, Núm. 6, pp. 925-930

  13. Does the pelleting process affect the nutritive value of a pre-starter diet for suckling piglets? Ex vivo studies on mineral absorption

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 90, Núm. 5, pp. 898-905

  14. Effect of the addition of air-classified barley flours on the lipid stability of bakery products

    European Food Research and Technology, Vol. 231, Núm. 2, pp. 309-319

  15. Effects of the metabolic alkalosis induced by the diet in the high intensity anaerobic performance

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 25, Núm. 5, pp. 768-773

  16. Estado nutricional en ancianos con fractura de cadera

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 25, Núm. 4, pp. 676-681

  17. Estudio de la situación actual de la formulación magistral dermatológica en la provincia de Málaga (III)

    Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 501, pp. 52-54

  18. Estudio de la situación actual de la formulación magistral dermatológica en la provincia de Málaga (IV)

    Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 502, pp. 52-55

  19. Estudio de la situación actual de la formulación magistral dermatológica en la provincia de Málaga (y V)

    Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 503, pp. 50-53

  20. Estudio de los menús escolares servidos en colegios de Granada

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 25, Núm. 3, pp. 394-399