Publicaciones (26) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2002

  1. Aluminium content of drinking waters, fruit juices and soft drinks: Contribution to dietary intake

    Science of the Total Environment, Vol. 292, Núm. 3, pp. 205-213

  2. Aluminum levels in convenience and fast foods: In vitro study of the absorbable fraction

    Science of the Total Environment, Vol. 300, Núm. 1-3, pp. 69-79

  3. Application of artificial aging techniques to samples of rum and comparison with traditionally aged rums by analysis with artificial neural nets

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 6, pp. 1470-1477

  4. Ascorbic acid in diet supplements: Loss in the manufacturing process and storage

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 53, Núm. 6, pp. 509-518

  5. Bioética en el soporte nutricional

    Tratamiento nutricional: de la investigación a la gestión (Aula Médica Ediciones), pp. 463-478

  6. Chemical changes in powdered infant formulas during storage

    International Journal of Dairy Technology, Vol. 55, Núm. 4, pp. 171-176

  7. Cost of maintenance immunosuppressive drugs in kidney transplantation

    Nefrología : publicación oficial de la Sociedad Española Nefrologia, Vol. 22, Núm. 3, pp. 269-276

  8. Descripción morfológica y ciclo anual del azafrán (crocus sativus l.)

    Cuadernos de fitopatología: Revista técnica de fitopatología y entomología, Año 19, Núm. 71, pp. 18-28

  9. Determinación de iones metálicos en vinos artesanales de la provincia de Granada

    XXIII Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo del 7 al 11 de mayo de 2001

  10. Determination of endocrine-disrupting pesticides and polychlorinated biphenyls in human serum by GC-ECD and GC-MS-MS and evaluation of contributions to the uncertainty of the results

    Analytical and Bioanalytical Chemistry, Vol. 372, Núm. 7-8, pp. 766-775

  11. Determination of zinc levels in waters from southeastern Spain by electrothermal atomic absorption spectrometry: relationship with industrial activity

    Water Research, Vol. 36, Núm. 7, pp. 1912-1916

  12. Effect of storage on non-enzymatic browning of liquid infant milk formulae

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 82, Núm. 5, pp. 587-592

  13. Endocrine disrupting chemicals: harmful substances and how to test them.

    Cadernos de saúde pública / Ministério da Saúde, Fundação Oswaldo Cruz, Escola Nacional de Saúde Pública, Vol. 18, Núm. 2, pp. 489-494

  14. Estrogenic effect of a series of bisphenol analogues on gene and protein expression in MCF-7 breast cancer cells

    Journal of Steroid Biochemistry and Molecular Biology, Vol. 82, Núm. 1, pp. 45-53

  15. Estudio de los componentes volátiles en vinos olorosos y su comparación con macerados elaborados por técnicas de envejecimiento acelerado

    XXIII Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo del 7 al 11 de mayo de 2001

  16. Furosine content, loss of o-phthaldiadehyde reactivity, fluorescence and colour in stored enteral formulas

    International Journal of Dairy Technology, Vol. 55, Núm. 3, pp. 121-126

  17. Glucosylisomaltol, a new indicator of browning reaction in baby cereals and bread

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 25, pp. 7282-7287

  18. Home enteral nutrition. Annual report 1999. NADYA-SENPE Group

    Nutrición hospitalaria : organo oficial de la Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral, Vol. 17, Núm. 1, pp. 28-33

  19. Identificación y cuantificación de la lactona de roble en destilados de aguardiente de caña de azúcar

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 333, pp. 145-148

  20. Induction of reproductive tract developmental abnormalities in the male rat by lowering androgen production or action in combination with a low dose of diethylstilbestrol: Evidence for importance of the androgen-estrogen balance

    Endocrinology, Vol. 143, Núm. 12, pp. 4797-4808