DOMINGO
GÁZQUEZ EVANGELISTA
Forscher in der Zeit 1987-2021
MARÍA GRACIA
BAGUR GONZÁLEZ
PROFESORA TITULAR DE UNIVERSIDAD
Publikationen, an denen er mitarbeitet MARÍA GRACIA BAGUR GONZÁLEZ (7)
2018
2015
-
Using the liquid-chromatographic-fingerprint of sterols fraction to discriminate virgin olive from other edible oils
Journal of Chromatography A, Vol. 1380, pp. 64-70
2014
-
Using offline HPLC-GC-FID 4-Desmethylsterols Concentration Profiles, Combined with Chemometric Tools, to Discriminate Different Vegetable Oils
Food Analytical Methods, Vol. 7, Núm. 4, pp. 912-925
2013
2010
-
Phytosterols in olive oil
Olive Oil and Health (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 309-350
2007
-
Influencia del proceso de elaboración en la formación de aminas biógenas en cervezas
Homenaje al profesor don Fermín Capitán: Investigación actual de la Escuela Analítica de Granada (Editorial Universidad de Granada), pp. 367-380
2000
-
Optimization of chromatographic parameters for the determination of biogenic amines in wines by reversed-phase high-performance liquid chromatography
Journal of Chromatography A, Vol. 871, Núm. 1-2, pp. 75-83