MARINA
VILLALÓN MIR
PROFESORA TITULAR DE UNIVERSIDAD
CRISTINA
SAMANIEGO SÁNCHEZ
PROFESORA TITULAR DE UNIVERSIDAD
Publicaciones en las que colabora con CRISTINA SAMANIEGO SÁNCHEZ (5)
2019
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Changes in the antioxidant properties of extra virgin olive oil after cooking typical mediterranean vegetables
Antioxidants, Vol. 8, Núm. 8
2015
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Phenols and the antioxidant capacity of Mediterranean vegetables prepared with extra virgin olive oil using different domestic cooking techniques
Food Chemistry, Vol. 188, pp. 430-438
2012
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Alterations in picual extra virgin olive oils under different storage conditions
European Journal of Lipid Science and Technology, Vol. 114, Núm. 2, pp. 194-204
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Planificación del estudio de viabilidad en ciencia y tecnología de los alimentos. Coordinación de actividades multidisciplinares académicamente dirigidas (PID 08-64)
Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada. (Editorial Universidad de Granada), pp. 321-330
2011
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The influence of domestic culinary processes on the Trolox Equivalent Antioxidant Capacity of green tea infusions
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 24, Núm. 1, pp. 79-86