ROSA MARÍA
GARCÍA ESTEPA
Investigadora en el periodo 1988-2019
Publicaciones (8) Publicaciones de ROSA MARÍA GARCÍA ESTEPA
2019
-
Analytical approaches in coffee quality control
Caffeinated and Cocoa Based Beverages: Volume 8. The Science of Beverages (Elsevier), pp. 285-336
2018
-
Nanotechnology in the agrofood industry
Journal of Food Engineering, Vol. 238, pp. 1-11
2013
-
Fatty acids and sugars in commercial baked goods
Acta Alimentaria, Vol. 42, Núm. 2, pp. 173-185
2012
-
Planificación del estudio de viabilidad en ciencia y tecnología de los alimentos. Coordinación de actividades multidisciplinares académicamente dirigidas (PID 08-64)
Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada.: Vol. 1 (Editorial Universidad de Granada), pp. 321-330
2009
-
Coordinación de actividades académicamente dirigidas en asignaturas de Ciencia y Tecnología de los Alimentos: experiencia preliminar
1.as Jornadas andaluzas de innovación docente universitaria: 2 y 3 de diciembre de 2009, Córdoba
1999
-
Phytic acid content in milled cereal products and breads
Food Research International, Vol. 32, Núm. 3, pp. 217-221
1993
-
Fluorimetric determination of diacetyl and 2,3-pentanedione with isoniazide and a zirconium salt
Talanta, Vol. 40, Núm. 9, pp. 1419-1423
-
Spectrophotometric determination of total vicinal diketones with isoniazide and a zirconium salt
Fresenius' Journal of Analytical Chemistry, Vol. 347, Núm. 6-7, pp. 276-279