SALVADOR
MORAL CUADRA
Researcher in the period 2020-2024

Tomás
López-Guzmán Guzmán
2025
-
Circular economy practices in wine tourism: Environmental policies and strategies for the development of wine routes in Spain
International Journal of Gastronomy and Food Science, Vol. 39
-
Travelling with dogs: drivers, constraints, and emotions
Anatolia
-
Turismo cinematográfico en España: Luces, cámara y acción en Morón de la Frontera (España)
Nuevas dimensiones de cambio en el panorama turístico actual. Melilla como destino emergente (Dykinson), pp. 326-333
-
Turistas que viajan con sus mascotas
Actuales tendencias turísticas en la nueva era del turismo (Dykinson), pp. 165-182
2024
-
Discovering flamenco show audience tourists’ profile: Sentiment analysis, opinions and attitudes
Journal of Destination Marketing and Management, Vol. 32
-
Lights! Camera! Action! Unveiling film tourists' profile
Journal of Cultural Heritage Management and Sustainable Development
2023
-
Análisis del apego familiar al viajar con mascotas: Una perspectiva desde la demanda turística
Cuadernos de turismo, Núm. 51, pp. 1-18
-
Authenticity and motivations towards film destination
Asia Pacific Journal of Tourism Research, Vol. 28, Núm. 5, pp. 401-415
-
Influence of gastronomic motivations, satisfaction and experiences on loyalty towards a destination
British Food Journal, Vol. 125, Núm. 10, pp. 3766-3783
-
Pet tourism: motivations and assessment in the destinations
Consumer Behavior in Tourism and Hospitality, Vol. 18, Núm. 3, pp. 335-350
-
¿Qué es lo que busca el turista actual? Nuevas tendencias y actualidad: turismo cinematográfico
Turismo y patrimonio: enfoques para la gestión (Aranzadi), pp. 539-548
2022
-
Creando experiencias sostenibles en turismo gastronómico
Diseñando experiencias sostenibles en turismo (Tirant Humanidades), pp. 115-123
-
Discovering gastronomic tourists’ profiles through artificial neural networks: analysis, opinions and attitudes
Tourism Recreation Research, Vol. 47, Núm. 3, pp. 347-358
-
La fiesta de los patios de Córdoba.: Un patrimonio cultural inmaterial en postpandemia
El turismo en Córdoba: visiones, retos y perspectivas en el escenario post-covid (Thomson Reuters-Civitas), pp. 233-250
2021
-
Gastronomic experiences as a key element in the development of a tourist destination
International Journal of Gastronomy and Food Science, Vol. 25
-
Peer-to-Peer Tourism: Tourists’ Profile Estimation through Artificial Neural Networks
Journal of Theoretical and Applied Electronic Commerce Research, Vol. 16, Núm. 4, pp. 1120-1135
-
Turismo gastronómico en la ciudad de Córdoba: Perfil sociodemográfico,motivaciones, satisfacción y lealtad
El turismo en Córdoba: escenarios, tendencias y perspectivas : libro homenaje a los profesores José María Manjavacas Ruiz y Martín Torres Márquez (in memoriam) (UCOPress), pp. 117-138
2020
-
A fuzzy segmentation study of gastronomical experience
International Journal of Gastronomy and Food Science, Vol. 22
-
Gastronomic motivations and perceived value of foreign tourists in the city of Oruro (Bolivia): An analysis based on structural equations
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 17, Núm. 10
-
Percepción patrimonial y cultural de los turistas extranjeros en Córdoba (España)
Opción: Revista de Ciencias Humanas y Sociales, Núm. 93, pp. 768-795