Artículos (16) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1995

  1. Caracterisation du miel d'oranger (Citrus sp.) produit en Spagne, au moyen de son spectre pollinique

    Lagascalia, Vol. 18, Núm. 1, pp. 71-83

  2. Deteerminación de humedad en cereales y derivados por calentamiento con microondas y análisis de hidroximetilfurfural (HMF) formado

    Ars pharmaceutica, Vol. 36, Núm. 2, pp. 207-213

  3. Determinación de hierro, cobre, zinc y manganeso en bebidas alcohólicas por espectrometría de absorción atómica con atomización electrotérmica

    Ars pharmaceutica, Vol. 36, Núm. 1, pp. 81-91

  4. Determination of organic sulphur compounds in garlic extracts by gas chromatography and mass spectrometry

    Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 1, pp. 91-93

  5. Determination of selenium in serum by hydride generation atomic absorption spectrometry for calculation of daily dietary intake

    Science of the Total Environment, Vol. 175, Núm. 3, pp. 245-252

  6. Determination of total solids in dairy products using the microwave‐oven method

    International Journal of Food Science & Technology, Vol. 30, Núm. 3, pp. 307-310

  7. Electrothermal atomic absorption spectrometric determination of cadmium, copper, iron, lead, and selenium in fruit slurry: analytical application to nutritional and toxicological quality control.

    Journal of AOAC International, Vol. 78, Núm. 4, pp. 1061-1067

  8. Grupo de Trabajo Nacional en Nutrición Artificial Domiciliaria y Ambulatoria. NADYA. Grupo NADYA.

    Nutrición hospitalaria : organo oficial de la Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral, Vol. 10, Núm. 5, pp. 258-263

  9. Lead and Cadmium Contamination in Dairy Products and Its Repercussion on Total Dietary Intake

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 43, Núm. 6, pp. 1605-1609

  10. Lead contamination levels in potable, irrigation and waste waters from an industrial area in Southern Spain

    Science of the Total Environment, Vol. 159, Núm. 1, pp. 17-21

  11. Morphological and yield comparison between Vitis vinifera L. cv. Albarino grown from cuttings and from in vitro propagation

    American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 46, Núm. 2, pp. 195-203

  12. Nuevo futuro agroalimentario: Reforma de la Política Agrícola Común (PAC). Consecuencias

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 263, pp. 19-22

  13. Our experience with ambulatory enteral nutrition

    Nutrición hospitalaria : organo oficial de la Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral, Vol. 10, Núm. 5, pp. 268-271

  14. Stability of α-tocopherol in virgin olive oil during microwave heating

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 28, Núm. 6, pp. 644-646

  15. The E-screen assay: A comparison of different MCF7 cell stocks

    Environmental Health Perspectives, Vol. 103, Núm. 9, pp. 844-850

  16. Xenoestrogens released from lacquer coatings in food cans

    Environmental Health Perspectives, Vol. 103, Núm. 6, pp. 608-612