Departamento
NUTRICIÓN Y BROMATOLOGÍA
Publicaciones (21) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2003
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Características de las harinas procedentes de las etapas de molturación: aspectos relacionados con los carbohidratos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 343, pp. 109-114
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Complicaciones de la nutrición enteral domiciliaria. Resultados de un estudio multicéntrico
Nutricion Hospitalaria, Vol. 18, Núm. 3, pp. 167-173
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Determination of furosine in honey
Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies, Vol. 26, Núm. 2, pp. 317-326
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Determination of organochlorine pesticides by GC-ECD and GC-MS-MS techniques including an evaluation of the uncertainty associated with the results
Chromatographia, Vol. 57, Núm. 3-4, pp. 213-220
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Determination of tea components with antioxidant activity
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 15, pp. 4427-4435
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Determination of total arsenic levels by hydride generation atomic absorption spectrometry in foods from south-east Spain: Estimation of daily dietary intake
Food Additives and Contaminants, Vol. 20, Núm. 10, pp. 923-932
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Effect of neonatal treatment of rats with potent or weak (environmental) oestrogens, or with a GnRH antagonist, on Leydig cell development and function through puberty into adulthood
International Journal of Andrology, Vol. 26, Núm. 1, pp. 26-36
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Estudio de rones de origen americano y su adaptación a la legislación española mediante analisis multivariante
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 341, pp. 115-119
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Estudio preliminar de la ingesta de nutrientes de niños deportistas de Sierra Nevada
Ars pharmaceutica, Vol. 44, Núm. 2, pp. 175-183
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Evolution of non-enzymatic browning during storage of infant rice cereal
Food Chemistry, Vol. 83, Núm. 2, pp. 219-225
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La biotecnología y sus aplicaciones al sector agroalimentario
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 340, pp. 67-74
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Magnesium and calcium contents in foods from SE Spain: Influencing factors and estimation of daily dietary intakes
Science of the Total Environment, Vol. 312, Núm. 1-3, pp. 47-58
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Marcadores de lesión endotelial implicados en al trombosis y fibrinolisis en la diabetes mellitus
Endocrinología y nutrición: órgano de la Sociedad Española de Endocrinología y Nutrición, Vol. 50, Núm. 3, pp. 103-110
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Mineral content in legumes and nuts: Contribution to the Spanish dietary intake
Science of the Total Environment, Vol. 308, Núm. 1-3, pp. 1-14
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Neonatal Coadministration of Testosterone with Diethylstilbestrol Prevents Diethylstilbestrol Induction of Most Reproductive Tract Abnormalities in Male Rats
Journal of Andrology, Vol. 24, Núm. 4, pp. 557-567
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Nutrición enteral domiciliaria (NED): Registro nacional del año 2000
Nutricion Hospitalaria, Vol. 18, Núm. 1, pp. 34-38
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Nutrición parenteral domiciliaria (NPD): Registro NADYA. Año 2000
Nutricion Hospitalaria, Vol. 18, Núm. 1, pp. 29-33
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Nutritional risk in institutionalized older women determined by the Mini Nutritional Assessment test: What are the main factors?
Nutrition, Vol. 19, Núm. 9, pp. 767-771
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Plasma changes in micronutrients following a multivitamin and mineral supplement in healthy adults
Journal of the American College of Nutrition, Vol. 22, Núm. 2, pp. 124-132
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n- 3 Fatty acids plus oleic acid and vitamin supplemented milk consumption reduces total and LDL cholesterol, homocysteine and levels of endothelial adhesion molecules in healthy humans
Clinical Nutrition, Vol. 22, Núm. 2, pp. 175-182