Publicaciones (21) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2003

  1. Características de las harinas procedentes de las etapas de molturación: aspectos relacionados con los carbohidratos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 343, pp. 109-114

  2. Complicaciones de la nutrición enteral domiciliaria. Resultados de un estudio multicéntrico

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 18, Núm. 3, pp. 167-173

  3. Determination of furosine in honey

    Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies, Vol. 26, Núm. 2, pp. 317-326

  4. Determination of organochlorine pesticides by GC-ECD and GC-MS-MS techniques including an evaluation of the uncertainty associated with the results

    Chromatographia, Vol. 57, Núm. 3-4, pp. 213-220

  5. Determination of tea components with antioxidant activity

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 15, pp. 4427-4435

  6. Determination of total arsenic levels by hydride generation atomic absorption spectrometry in foods from south-east Spain: Estimation of daily dietary intake

    Food Additives and Contaminants, Vol. 20, Núm. 10, pp. 923-932

  7. Effect of neonatal treatment of rats with potent or weak (environmental) oestrogens, or with a GnRH antagonist, on Leydig cell development and function through puberty into adulthood

    International Journal of Andrology, Vol. 26, Núm. 1, pp. 26-36

  8. Estudio de rones de origen americano y su adaptación a la legislación española mediante analisis multivariante

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 341, pp. 115-119

  9. Estudio preliminar de la ingesta de nutrientes de niños deportistas de Sierra Nevada

    Ars pharmaceutica, Vol. 44, Núm. 2, pp. 175-183

  10. Evolution of non-enzymatic browning during storage of infant rice cereal

    Food Chemistry, Vol. 83, Núm. 2, pp. 219-225

  11. La biotecnología y sus aplicaciones al sector agroalimentario

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 340, pp. 67-74

  12. Magnesium and calcium contents in foods from SE Spain: Influencing factors and estimation of daily dietary intakes

    Science of the Total Environment, Vol. 312, Núm. 1-3, pp. 47-58

  13. Marcadores de lesión endotelial implicados en al trombosis y fibrinolisis en la diabetes mellitus

    Endocrinología y nutrición: órgano de la Sociedad Española de Endocrinología y Nutrición, Vol. 50, Núm. 3, pp. 103-110

  14. Mineral content in legumes and nuts: Contribution to the Spanish dietary intake

    Science of the Total Environment, Vol. 308, Núm. 1-3, pp. 1-14

  15. Neonatal Coadministration of Testosterone with Diethylstilbestrol Prevents Diethylstilbestrol Induction of Most Reproductive Tract Abnormalities in Male Rats

    Journal of Andrology, Vol. 24, Núm. 4, pp. 557-567

  16. Nutrición enteral domiciliaria (NED): Registro nacional del año 2000

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 18, Núm. 1, pp. 34-38

  17. Nutrición parenteral domiciliaria (NPD): Registro NADYA. Año 2000

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 18, Núm. 1, pp. 29-33

  18. Nutritional risk in institutionalized older women determined by the Mini Nutritional Assessment test: What are the main factors?

    Nutrition, Vol. 19, Núm. 9, pp. 767-771

  19. Plasma changes in micronutrients following a multivitamin and mineral supplement in healthy adults

    Journal of the American College of Nutrition, Vol. 22, Núm. 2, pp. 124-132

  20. n- 3 Fatty acids plus oleic acid and vitamin supplemented milk consumption reduces total and LDL cholesterol, homocysteine and levels of endothelial adhesion molecules in healthy humans

    Clinical Nutrition, Vol. 22, Núm. 2, pp. 175-182