Publicaciones (39) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2006

  1. A new application of a commercial microtiter plate-based assay for assessing the antimicrobial activity of Maillard reaction products

    Food Research International, Vol. 39, Núm. 1, pp. 33-39

  2. Absorption of calcium from milks enriched with fructooligosaccharides, caseinophosphopeptides, tricalcium phosphate, and milk solids

    American Journal of Clinical Nutrition, Vol. 83, Núm. 2, pp. 310-316

  3. Analysis of heat-damage indices in breakfast cereals: Influence of composition

    Journal of Cereal Science, Vol. 43, Núm. 1, pp. 63-69

  4. Análisis de la propuesta de un modelo de planificación por impactos en aquaeróbic

    Revista de Ciencias del Ejercicio - FOD, Vol. 2, Núm. 1, pp. 1-12

  5. Application of a fast high-performance liquid chromatography method for simultaneous determination of furanic compounds and glucosylisomaltol in breakfast cereals

    Journal of AOAC International, Vol. 89, Núm. 1, pp. 161-165

  6. Aspectos legales de la seguridad y calidad alimentaria

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 373, pp. 70-71

  7. Assessing the antioxidant and pro-oxidant activity of phenolic compounds by means of their copper reducing activity CRAI method

    European Food Research and Technology, Vol. 223, Núm. 2, pp. 225-231

  8. Available lysine and fluorescence in heated milk proteins/dextrinomaltose or lactose solutions

    Food Chemistry, Vol. 98, Núm. 4, pp. 685-692

  9. Bajo nivel de actividad física como posible causante de obesidad infantil en grupos mediterráneos

    Archivos de Medicina del Deporte, Vol. 23, Núm. 111, pp. 61

  10. Beneficial Effects of Green Tea—A Review

    Journal of the American College of Nutrition, Vol. 25, Núm. 2, pp. 79-99

  11. Calcium and magnesium levels in agricultural soil and sewage sludge in an industrial area from southeastern Spain: Relationship with plant (Saccharum officinarum) disposition

    Soil and Sediment Contamination, Vol. 15, Núm. 4, pp. 367-377

  12. Colour measurement as indicator for controlling the manufacture and storage of enteral formulas

    Food Control, Vol. 17, Núm. 6, pp. 489-493

  13. Combining microsatellite markers and capillary gel electrophoresis with laser-induced fluorescence to identify the grape (Vitis vinifera) variety of musts

    European Food Research and Technology, Vol. 223, Núm. 5, pp. 625-631

  14. Composición corporal y cálculo del gasto energético total (GET) en alumnos de la Facultad de Ciencias de la Actividad Física y el Deporte de Granada. Comparación del GET mediante fórmulas predictivas

    Nutrición clínica y dietética hospitalaria, Vol. 26, Núm. 2, pp. 24-30

  15. Determination of acrylamide in potato chips by a reversed-phase LC-MS method based on a stable isotope dilution assay

    Food Chemistry, Vol. 97, Núm. 3, pp. 555-562

  16. Determination of relationships among autochthonous grapevine varieties (Vitis vinifera L.) in the Northwest of the Iberian Peninsula by using microsatellite markers

    Genetic Resources and Crop Evolution, Vol. 53, Núm. 6, pp. 1255-1261

  17. Environmental and lifestyle factors for organochlorine exposure among women living in Southern Spain

    Chemosphere, Vol. 62, Núm. 11, pp. 1917-1924

  18. Estudio de la relación entre dieta y densidad mineral ósea en población adulta sana de la provincia de Granada

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 373, pp. 84

  19. Estudio longitudinal del Índice de masa corporal (IMC) en pacientes en diálisis

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 21, Núm. 2, pp. 155-162

  20. Evaluación nutricional de una población universitaria

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 21, Núm. 2, pp. 179-183