Departamento
NUTRICIÓN Y BROMATOLOGÍA
Publicaciones (24) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1996
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Cadmium levels in wine, beer and other alcoholic beverages: Possible sources of contamination
Science of the Total Environment, Vol. 181, Núm. 3, pp. 201-208
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Caracterización cromática de los vinos elaborados en la comarca española de la "Alpujarra-Contraviesa"
Ars pharmaceutica, Vol. 37, Núm. 1, pp. 53-62
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Chromium, copper, iron, manganese, selenium and zinc levels in dairy products: In vitro study of absorbable fractions
International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 47, Núm. 4, pp. 331-339
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Determinación de los niveles de selenio en alimentos mediante espectrometría de absorción atómica por generación de hidruros: correlación con su aporte en la ingesta diaria
Ars pharmaceutica, Vol. 37, Núm. 1, pp. 37-42
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Determinación de polifenoles en vinos olororos de la Denominación de Origen "Jerez-Sherry" mediante C.L.A.E
XVII Jornadas de viticultura y enología de Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo. 8-12 de mayo de 1995
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Determination and Chemical Speciation of Selenium in Farmlands from Southeastern Spain: Relation to Levels Found in Sugar Cane
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 8, pp. 2423-2427
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Determination of selenium in cereals, legumes and dry fruits from southeastern Spain for calculation of daily dietary intake
Science of the Total Environment, Vol. 184, Núm. 3, pp. 183-189
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Determination of selenium in meat products by hydride generation atomic absorption spectrometry - Selenium levels in meat, organ meats, and sausages in Spain
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 6, pp. 1494-1497
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Determination of selenium in urine by hydride generation atomic absorption spectrometry.
Journal of AOAC International, Vol. 79, Núm. 3, pp. 773-776
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Enteral nutrition in maxillofacial surgery patients (1989-1995)
Nutrición hospitalaria : organo oficial de la Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral, Vol. 11, Núm. 2, pp. 136-140
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Estrogenicity of resin-based composites and sealants used in dentistry
Environmental Health Perspectives, Vol. 104, Núm. 3, pp. 298-305
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Estudios preliminares de un programa de inseminación artificial en la agrupación caprina canaria (A.C.C.) como apoyo al esquema de selección
Actas de las XXI Jornadas Científicas de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia
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Furosine determination in baby cereals by ion-pair reversed-phase liquid chromatography
Cereal Chemistry, Vol. 73, Núm. 6, pp. 729-731
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Influence of aging factors on the furanic aldehyde contents of matured brandies: Aging markers
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 6, pp. 1378-1381
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Influence of wood heat treatment, temperature and maceration time on vanillin, syringaldehyde, and gallic acid contents in oak wood and wine spirit mixtures
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 47, Núm. 4, pp. 441-446
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La normalización de los productos agroalimentarios: Política Agrícola Común (PAC)
Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 7, pp. 81-84
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Mercury in pilot whales: Possible limits to the detoxification process
Science of the Total Environment
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Modern agricultural practices: The human price
Comments on Toxicology, Vol. 5, Núm. 4-5, pp. 455-474
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Nutritional status of vitamin A and E in institutionalized elderly people in Granada (Spain)
Journal of Nutritional Science and Vitaminology, Vol. 42, Núm. 5, pp. 397-405
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Oestrogens and the environment
European Journal of Cancer Prevention