Publicaciones (24) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1996

  1. Cadmium levels in wine, beer and other alcoholic beverages: Possible sources of contamination

    Science of the Total Environment, Vol. 181, Núm. 3, pp. 201-208

  2. Caracterización cromática de los vinos elaborados en la comarca española de la "Alpujarra-Contraviesa"

    Ars pharmaceutica, Vol. 37, Núm. 1, pp. 53-62

  3. Chromium, copper, iron, manganese, selenium and zinc levels in dairy products: In vitro study of absorbable fractions

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 47, Núm. 4, pp. 331-339

  4. Determinación de los niveles de selenio en alimentos mediante espectrometría de absorción atómica por generación de hidruros: correlación con su aporte en la ingesta diaria

    Ars pharmaceutica, Vol. 37, Núm. 1, pp. 37-42

  5. Determinación de polifenoles en vinos olororos de la Denominación de Origen "Jerez-Sherry" mediante C.L.A.E

    XVII Jornadas de viticultura y enología de Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo. 8-12 de mayo de 1995

  6. Determination and Chemical Speciation of Selenium in Farmlands from Southeastern Spain: Relation to Levels Found in Sugar Cane

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 8, pp. 2423-2427

  7. Determination of selenium in cereals, legumes and dry fruits from southeastern Spain for calculation of daily dietary intake

    Science of the Total Environment, Vol. 184, Núm. 3, pp. 183-189

  8. Determination of selenium in meat products by hydride generation atomic absorption spectrometry - Selenium levels in meat, organ meats, and sausages in Spain

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 6, pp. 1494-1497

  9. Determination of selenium in urine by hydride generation atomic absorption spectrometry.

    Journal of AOAC International, Vol. 79, Núm. 3, pp. 773-776

  10. Enteral nutrition in maxillofacial surgery patients (1989-1995)

    Nutrición hospitalaria : organo oficial de la Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral, Vol. 11, Núm. 2, pp. 136-140

  11. Estrogenicity of resin-based composites and sealants used in dentistry

    Environmental Health Perspectives, Vol. 104, Núm. 3, pp. 298-305

  12. Estudios preliminares de un programa de inseminación artificial en la agrupación caprina canaria (A.C.C.) como apoyo al esquema de selección

    Actas de las XXI Jornadas Científicas de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia

  13. Furosine determination in baby cereals by ion-pair reversed-phase liquid chromatography

    Cereal Chemistry, Vol. 73, Núm. 6, pp. 729-731

  14. Influence of aging factors on the furanic aldehyde contents of matured brandies: Aging markers

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 6, pp. 1378-1381

  15. Influence of wood heat treatment, temperature and maceration time on vanillin, syringaldehyde, and gallic acid contents in oak wood and wine spirit mixtures

    American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 47, Núm. 4, pp. 441-446

  16. La normalización de los productos agroalimentarios: Política Agrícola Común (PAC)

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 7, pp. 81-84

  17. Mercury in pilot whales: Possible limits to the detoxification process

    Science of the Total Environment

  18. Modern agricultural practices: The human price

    Comments on Toxicology, Vol. 5, Núm. 4-5, pp. 455-474

  19. Nutritional status of vitamin A and E in institutionalized elderly people in Granada (Spain)

    Journal of Nutritional Science and Vitaminology, Vol. 42, Núm. 5, pp. 397-405

  20. Oestrogens and the environment

    European Journal of Cancer Prevention