Publicaciones (26) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2003

  1. Caracterización fisicoquímica de la principales variedades de uva de vinificación empleadas en la comarca vitícola de Laujar de Andarax (Alpujarra Almeriense)

    XXIV Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros: Cultural Santa Ana, Centro Universitario, Almendralejo, del 6 al 10 de mayo de 2002

  2. Características de las harinas procedentes de las etapas de molturación: aspectos relacionados con los carbohidratos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 343, pp. 109-114

  3. Complicaciones de la nutrición enteral domiciliaria. Resultados de un estudio multicéntrico

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 18, Núm. 3, pp. 167-173

  4. Determination of furosine in honey

    Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies, Vol. 26, Núm. 2, pp. 317-326

  5. Determination of organochlorine pesticides by GC-ECD and GC-MS-MS techniques including an evaluation of the uncertainty associated with the results

    Chromatographia, Vol. 57, Núm. 3-4, pp. 213-220

  6. Determination of tea components with antioxidant activity

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 15, pp. 4427-4435

  7. Determination of total arsenic levels by hydride generation atomic absorption spectrometry in foods from south-east Spain: Estimation of daily dietary intake

    Food Additives and Contaminants, Vol. 20, Núm. 10, pp. 923-932

  8. Effect of neonatal treatment of rats with potent or weak (environmental) oestrogens, or with a GnRH antagonist, on Leydig cell development and function through puberty into adulthood

    International Journal of Andrology, Vol. 26, Núm. 1, pp. 26-36

  9. Erratum: (Nutricion Hospitalaria (Mayo 2003) VXIII, SUPPL. 1)

    Nutricion Hospitalaria

  10. Estudio de rones de origen americano y su adaptación a la legislación española mediante analisis multivariante

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 341, pp. 115-119

  11. Estudio por HPLC de compuestos derivados del envejecimiento en bebidas alcohólicas destiladas y su relación con los fraudes

    XXIV Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros: Cultural Santa Ana, Centro Universitario, Almendralejo, del 6 al 10 de mayo de 2002

  12. Estudio preliminar de la ingesta de nutrientes de niños deportistas de Sierra Nevada

    Ars pharmaceutica, Vol. 44, Núm. 2, pp. 175-183

  13. Evolution of non-enzymatic browning during storage of infant rice cereal

    Food Chemistry, Vol. 83, Núm. 2, pp. 219-225

  14. Hepatitis C and the incidence of diabetes mellitus after renal transplant: Influence of new immunosuppression protocols

    Transplantation Proceedings

  15. Impact of delayed graft function on cadaveric kidney transplant outcome

    Transplantation Proceedings

  16. La biotecnología y sus aplicaciones al sector agroalimentario

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 340, pp. 67-74

  17. Magnesium and calcium contents in foods from SE Spain: Influencing factors and estimation of daily dietary intakes

    Science of the Total Environment, Vol. 312, Núm. 1-3, pp. 47-58

  18. Marcadores de lesión endotelial implicados en al trombosis y fibrinolisis en la diabetes mellitus

    Endocrinología y nutrición: órgano de la Sociedad Española de Endocrinología y Nutrición, Vol. 50, Núm. 3, pp. 103-110

  19. Mineral content in legumes and nuts: Contribution to the Spanish dietary intake

    Science of the Total Environment, Vol. 308, Núm. 1-3, pp. 1-14

  20. Neonatal Coadministration of Testosterone with Diethylstilbestrol Prevents Diethylstilbestrol Induction of Most Reproductive Tract Abnormalities in Male Rats

    Journal of Andrology, Vol. 24, Núm. 4, pp. 557-567