Departamento
NUTRICIÓN Y BROMATOLOGÍA
Publicaciones (26) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2003
-
Caracterización fisicoquímica de la principales variedades de uva de vinificación empleadas en la comarca vitícola de Laujar de Andarax (Alpujarra Almeriense)
XXIV Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros: Cultural Santa Ana, Centro Universitario, Almendralejo, del 6 al 10 de mayo de 2002
-
Características de las harinas procedentes de las etapas de molturación: aspectos relacionados con los carbohidratos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 343, pp. 109-114
-
Complicaciones de la nutrición enteral domiciliaria. Resultados de un estudio multicéntrico
Nutricion Hospitalaria, Vol. 18, Núm. 3, pp. 167-173
-
Determination of furosine in honey
Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies, Vol. 26, Núm. 2, pp. 317-326
-
Determination of organochlorine pesticides by GC-ECD and GC-MS-MS techniques including an evaluation of the uncertainty associated with the results
Chromatographia, Vol. 57, Núm. 3-4, pp. 213-220
-
Determination of tea components with antioxidant activity
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 15, pp. 4427-4435
-
Determination of total arsenic levels by hydride generation atomic absorption spectrometry in foods from south-east Spain: Estimation of daily dietary intake
Food Additives and Contaminants, Vol. 20, Núm. 10, pp. 923-932
-
Effect of neonatal treatment of rats with potent or weak (environmental) oestrogens, or with a GnRH antagonist, on Leydig cell development and function through puberty into adulthood
International Journal of Andrology, Vol. 26, Núm. 1, pp. 26-36
-
Erratum: (Nutricion Hospitalaria (Mayo 2003) VXIII, SUPPL. 1)
Nutricion Hospitalaria
-
Estudio de rones de origen americano y su adaptación a la legislación española mediante analisis multivariante
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 341, pp. 115-119
-
Estudio por HPLC de compuestos derivados del envejecimiento en bebidas alcohólicas destiladas y su relación con los fraudes
XXIV Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros: Cultural Santa Ana, Centro Universitario, Almendralejo, del 6 al 10 de mayo de 2002
-
Estudio preliminar de la ingesta de nutrientes de niños deportistas de Sierra Nevada
Ars pharmaceutica, Vol. 44, Núm. 2, pp. 175-183
-
Evolution of non-enzymatic browning during storage of infant rice cereal
Food Chemistry, Vol. 83, Núm. 2, pp. 219-225
-
Hepatitis C and the incidence of diabetes mellitus after renal transplant: Influence of new immunosuppression protocols
Transplantation Proceedings
-
Impact of delayed graft function on cadaveric kidney transplant outcome
Transplantation Proceedings
-
La biotecnología y sus aplicaciones al sector agroalimentario
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 340, pp. 67-74
-
Magnesium and calcium contents in foods from SE Spain: Influencing factors and estimation of daily dietary intakes
Science of the Total Environment, Vol. 312, Núm. 1-3, pp. 47-58
-
Marcadores de lesión endotelial implicados en al trombosis y fibrinolisis en la diabetes mellitus
Endocrinología y nutrición: órgano de la Sociedad Española de Endocrinología y Nutrición, Vol. 50, Núm. 3, pp. 103-110
-
Mineral content in legumes and nuts: Contribution to the Spanish dietary intake
Science of the Total Environment, Vol. 308, Núm. 1-3, pp. 1-14
-
Neonatal Coadministration of Testosterone with Diethylstilbestrol Prevents Diethylstilbestrol Induction of Most Reproductive Tract Abnormalities in Male Rats
Journal of Andrology, Vol. 24, Núm. 4, pp. 557-567