Publicaciones (31) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2005

  1. A method to evaluate downy mildew resistance in grapevine

    Agronomie, Vol. 25, Núm. 1, pp. 163-165

  2. Aditivos alimentarios

    Tratado de nutrición (Acción médica), pp. 517-542

  3. Alimentos transgénicos

    Tratado de nutrición (Acción médica), pp. 571-614

  4. Ampelographic comparison of grape cultivars (Vitis vinifera L.) grown in northwestern Spain and northern Portugal

    American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 56, Núm. 3, pp. 287-290

  5. Aportación al estudio de alimentos funcionales y medicamentos

    El farmacéutico: profesión y cultura, Núm. 345, pp. 74-80

  6. Assessing the antioxidant activity of melanoidins from coffee brews by different antioxidant methods

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 20, pp. 7832-7836

  7. Azúcares y miel

    Tratado de nutrición (Acción médica), pp. 325-359

  8. Bebidas alcohólicas

    Tratado de nutrición (Acción médica), pp. 397-441

  9. Café, té, cacao y productos derivados

    Tratado de nutrición (Acción médica), pp. 443-480

  10. Cereales y productos derivados

    Tratado de nutrición (Acción médica), pp. 177-227

  11. Characterisation and identification of grapevine cultivars (Vitis vinifera L.) from northwestern Spain using microsatellite markers and ampelometric methods

    Vitis - Journal of Grapevine Research, Vol. 44, Núm. 2, pp. 67-72

  12. Characterisation of CV. Albarín Blanco (Vitis vinifera L.). Synonyms, homonyms and errors of identification associated with this cultivar

    Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin, Vol. 39, Núm. 2, pp. 57-65

  13. Composición y calidad nutritiva de los alimentos

    Acción médica

  14. Cost of renal transplant maintenance immunosuppression: Effect of control of vascular risk factors

    Transplantation Proceedings

  15. Efectos cardiovasculares de los ácidos grasos omega-3 y alternativas para incrementar su ingesta

    Nutricion Hospitalaria

  16. Effect of new immunosuppressive regimens on cost of renal transplant maintenance immunosuppression

    Transplantation Proceedings

  17. Endosulfan and its metabolites in fertile women, placenta, cord blood, and human milk

    Environmental Research, Vol. 98, Núm. 2, pp. 233-239

  18. Evolution of fatty acid profile and lipid oxidation during enteral formula storage

    Journal of Parenteral and Enteral Nutrition, Vol. 29, Núm. 3, pp. 204-211

  19. Fast method to determine furosine in breakfast cereals by capillary zone electrophoresis

    European Food Research and Technology, Vol. 221, Núm. 5, pp. 707-711

  20. Grasas y aceites

    Tratado de nutrición (Acción médica), pp. 361-395