Departamento
NUTRICIÓN Y BROMATOLOGÍA
Publicaciones (44) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2006
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A new application of a commercial microtiter plate-based assay for assessing the antimicrobial activity of Maillard reaction products
Food Research International, Vol. 39, Núm. 1, pp. 33-39
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Absorption of calcium from milks enriched with fructooligosaccharides, caseinophosphopeptides, tricalcium phosphate, and milk solids
American Journal of Clinical Nutrition, Vol. 83, Núm. 2, pp. 310-316
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Analysis of heat-damage indices in breakfast cereals: Influence of composition
Journal of Cereal Science, Vol. 43, Núm. 1, pp. 63-69
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Análisis de la propuesta de un modelo de planificación por impactos en aquaeróbic
Revista de Ciencias del Ejercicio - FOD, Vol. 2, Núm. 1, pp. 1-12
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Application of a fast high-performance liquid chromatography method for simultaneous determination of furanic compounds and glucosylisomaltol in breakfast cereals
Journal of AOAC International, Vol. 89, Núm. 1, pp. 161-165
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Aspectos bromatológicos y toxicológicos de colorantes y conservantes
Toxicología alimentaria (Díaz de Santos), pp. 463-474
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Aspectos legales de la seguridad y calidad alimentaria
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 373, pp. 70-71
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Assessing the antioxidant and pro-oxidant activity of phenolic compounds by means of their copper reducing activity CRAI method
European Food Research and Technology, Vol. 223, Núm. 2, pp. 225-231
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Available lysine and fluorescence in heated milk proteins/dextrinomaltose or lactose solutions
Food Chemistry, Vol. 98, Núm. 4, pp. 685-692
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Bajo nivel de actividad física como posible causante de obesidad infantil en grupos mediterráneos
Archivos de Medicina del Deporte, Vol. 23, Núm. 111, pp. 61
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Beneficial Effects of Green Tea—A Review
Journal of the American College of Nutrition, Vol. 25, Núm. 2, pp. 79-99
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Calcium and magnesium levels in agricultural soil and sewage sludge in an industrial area from southeastern Spain: Relationship with plant (Saccharum officinarum) disposition
Soil and Sediment Contamination, Vol. 15, Núm. 4, pp. 367-377
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Cellular origins of testicular dysgenesis in rats exposed in utero to di(n-butyl) phthalate
International Journal of Andrology
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Colour measurement as indicator for controlling the manufacture and storage of enteral formulas
Food Control, Vol. 17, Núm. 6, pp. 489-493
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Combining microsatellite markers and capillary gel electrophoresis with laser-induced fluorescence to identify the grape (Vitis vinifera) variety of musts
European Food Research and Technology, Vol. 223, Núm. 5, pp. 625-631
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Composición corporal y cálculo del gasto energético total (GET) en alumnos de la Facultad de Ciencias de la Actividad Física y el Deporte de Granada. Comparación del GET mediante fórmulas predictivas
Nutrición clínica y dietética hospitalaria, Vol. 26, Núm. 2, pp. 24-30
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Cáncer y factores ambientales: el papel de los disruptores endocrinos y el estilo de vida en la etiología del cáncer de mama
Avances en Oncología básica y aplicada (Editorial Universidad de Granada), pp. 87-111
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Determination of acrylamide in potato chips by a reversed-phase LC-MS method based on a stable isotope dilution assay
Food Chemistry, Vol. 97, Núm. 3, pp. 555-562
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Determination of relationships among autochthonous grapevine varieties (Vitis vinifera L.) in the Northwest of the Iberian Peninsula by using microsatellite markers
Genetic Resources and Crop Evolution, Vol. 53, Núm. 6, pp. 1255-1261
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Disrupción hormonal. Exposición humana
Toxicología alimentaria (Díaz de Santos), pp. 553-566