Argitalpenak (26) Ikertzaileren baten partaidetza izan duten argitalpenak

2003

  1. Caracterización fisicoquímica de la principales variedades de uva de vinificación empleadas en la comarca vitícola de Laujar de Andarax (Alpujarra Almeriense)

    XXIV Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros: Cultural Santa Ana, Centro Universitario, Almendralejo, del 6 al 10 de mayo de 2002

  2. Características de las harinas procedentes de las etapas de molturación: aspectos relacionados con los carbohidratos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 343, pp. 109-114

  3. Complicaciones de la nutrición enteral domiciliaria. Resultados de un estudio multicéntrico

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 18, Núm. 3, pp. 167-173

  4. Determination of furosine in honey

    Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies, Vol. 26, Núm. 2, pp. 317-326

  5. Determination of organochlorine pesticides by GC-ECD and GC-MS-MS techniques including an evaluation of the uncertainty associated with the results

    Chromatographia, Vol. 57, Núm. 3-4, pp. 213-220

  6. Determination of tea components with antioxidant activity

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 15, pp. 4427-4435

  7. Determination of total arsenic levels by hydride generation atomic absorption spectrometry in foods from south-east Spain: Estimation of daily dietary intake

    Food Additives and Contaminants, Vol. 20, Núm. 10, pp. 923-932

  8. Effect of neonatal treatment of rats with potent or weak (environmental) oestrogens, or with a GnRH antagonist, on Leydig cell development and function through puberty into adulthood

    International Journal of Andrology, Vol. 26, Núm. 1, pp. 26-36

  9. Erratum: (Nutricion Hospitalaria (Mayo 2003) VXIII, SUPPL. 1)

    Nutricion Hospitalaria

  10. Estudio de rones de origen americano y su adaptación a la legislación española mediante analisis multivariante

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 341, pp. 115-119

  11. Estudio por HPLC de compuestos derivados del envejecimiento en bebidas alcohólicas destiladas y su relación con los fraudes

    XXIV Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros: Cultural Santa Ana, Centro Universitario, Almendralejo, del 6 al 10 de mayo de 2002

  12. Estudio preliminar de la ingesta de nutrientes de niños deportistas de Sierra Nevada

    Ars pharmaceutica, Vol. 44, Núm. 2, pp. 175-183

  13. Evolution of non-enzymatic browning during storage of infant rice cereal

    Food Chemistry, Vol. 83, Núm. 2, pp. 219-225

  14. Hepatitis C and the incidence of diabetes mellitus after renal transplant: Influence of new immunosuppression protocols

    Transplantation Proceedings

  15. Impact of delayed graft function on cadaveric kidney transplant outcome

    Transplantation Proceedings

  16. La biotecnología y sus aplicaciones al sector agroalimentario

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 340, pp. 67-74

  17. Magnesium and calcium contents in foods from SE Spain: Influencing factors and estimation of daily dietary intakes

    Science of the Total Environment, Vol. 312, Núm. 1-3, pp. 47-58

  18. Marcadores de lesión endotelial implicados en al trombosis y fibrinolisis en la diabetes mellitus

    Endocrinología y nutrición: órgano de la Sociedad Española de Endocrinología y Nutrición, Vol. 50, Núm. 3, pp. 103-110

  19. Mineral content in legumes and nuts: Contribution to the Spanish dietary intake

    Science of the Total Environment, Vol. 308, Núm. 1-3, pp. 1-14

  20. Neonatal Coadministration of Testosterone with Diethylstilbestrol Prevents Diethylstilbestrol Induction of Most Reproductive Tract Abnormalities in Male Rats

    Journal of Andrology, Vol. 24, Núm. 4, pp. 557-567