Imagen del grupo de investigación

Constituït el 01 de de desembre de 2008

Responsable: ANA MARÍA RIVAS VELASCO

Departament: NUTRICIÓN Y BROMATOLOGÍA

FACULTAD: FACULTAD DE FARMACIA

Correu electrònic: amrivas@ugr.es

EXPODIET:Exposición alimentaria a contaminantes ambientales

Investigadors/ores

Especialitats predominants (top 10) Obtingudes a partir de les publicacions help
Obtingudes a partir de les publicacions

Les especialitats temàtiques mostrades han estat obtingudes mitjançant l'aplicació de models d'intel·ligència artificial, obtinguts com a resultat del Projecte Hèrcules.

El llistat pot contenir errors. En procés davaluació i millora. Compartit per recollir suggeriments de la comunitat.

  1. Food Science (Agricultural and Biological Sciences) Filtrar
  2. Nutrition and Dietetics (Nursing) Filtrar
  3. Medicine (miscellaneous) (Medicine) Filtrar
  4. Sports Medicine (Medicine) Filtrar
  5. Public Health (Medicine) Filtrar
  6. Analytical Chemistry (Chemistry) Filtrar
  7. Internal Medicine (Medicine) Filtrar
  8. Physical Therapy, Sports Therapy and Rehabilitation (Health Professions) Filtrar
  9. Pediatrics (Medicine) Filtrar
  10. Physiology (medical) (Medicine) Filtrar

Components en altres moments (4)