Imagen del grupo de investigación

Constituído o 01 de decembro de 2008

Responsable: ANA MARÍA RIVAS VELASCO

DEPARTAMENTO: NUTRICIÓN Y BROMATOLOGÍA

FACULTAD: FACULTAD DE FARMACIA

Correo electrónico: amrivas@ugr.es

EXPODIET:Exposición alimentaria a contaminantes ambientales

Investigadores/as

Especialidades predominantes (top 10) Obtido de publicacións help
Obtido de publicacións

As especialidades temáticas mostradas obtivéronse mediante a aplicación de modelos de intelixencia artificial, obtidos como resultado do Proxecto Hércules.

A listaxe pode conter erros. En fase de avaliación e mellora. Compartido para recoller suxestións da comunidade.

  1. Food Science (Agricultural and Biological Sciences) Filtro
  2. Nutrition and Dietetics (Nursing) Filtro
  3. Medicine (miscellaneous) (Medicine) Filtro
  4. Sports Medicine (Medicine) Filtro
  5. Public Health (Medicine) Filtro
  6. Analytical Chemistry (Chemistry) Filtro
  7. Internal Medicine (Medicine) Filtro
  8. Physical Therapy, Sports Therapy and Rehabilitation (Health Professions) Filtro
  9. Pediatrics (Medicine) Filtro
  10. Physiology (medical) (Medicine) Filtro

Compoñentes noutros momentos (4)