RAFAEL JESÚS
GIMÉNEZ MARTÍNEZ
PROFESOR TITULAR DE UNIVERSIDAD
Publicaciones en las que colabora con RAFAEL JESÚS GIMÉNEZ MARTÍNEZ (7)
2018
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Effect of brewing time and temperature on antioxidant capacity and phenols of white tea: Relationship with sensory properties
Food Chemistry, Vol. 248, pp. 111-118
2017
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Antioxidant, ACE-inhibitory and antimicrobial activity of fermented goat milk: Activity and physicochemical property relationship of the peptide components
Food and Function, Vol. 8, Núm. 8, pp. 2783-2791
2015
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Phenolic compounds and antioxidant activity of Spanish commercial grape juices
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 38, pp. 19-26
2012
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Planificación del estudio de viabilidad en ciencia y tecnología de los alimentos. Coordinación de actividades multidisciplinares académicamente dirigidas (PID 08-64)
Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada. (Editorial Universidad de Granada), pp. 321-330
2011
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Determination of polyphenols, tocopherols, and antioxidant capacity in virgin argan oil (Argania spinosa, Skeels)
European Journal of Lipid Science and Technology, Vol. 113, Núm. 7, pp. 886-893
2010
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Perfil del farmacéutico en el ámbito de la nutrición a nivel europeo
Ars pharmaceutica, Vol. 51, Núm. 1, pp. 435-442
1996
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Influence of wood heat treatment, temperature and maceration time on vanillin, syringaldehyde, and gallic acid contents in oak wood and wine spirit mixtures
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 47, Núm. 4, pp. 441-446