CRISTINA
SAMANIEGO SÁNCHEZ
PROFESORA TITULAR DE UNIVERSIDAD
HERMINIA
LÓPEZ GARCÍA DE LA SERRANA
Researcher in the period 2022-2023
Publications by the researcher in collaboration with HERMINIA LÓPEZ GARCÍA DE LA SERRANA (12)
2019
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Changes in the antioxidant properties of extra virgin olive oil after cooking typical mediterranean vegetables
Antioxidants, Vol. 8, Núm. 8
2015
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Microbiological characterization of Picholine variety olives and analysis of olive oil produced in traditional oil mills in Morocco
CyTA: Journal of food, Vol. 13, Núm. 1, pp. 107-115
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Phenols and the antioxidant capacity of Mediterranean vegetables prepared with extra virgin olive oil using different domestic cooking techniques
Food Chemistry, Vol. 188, pp. 430-438
2014
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Simulacro y representación de situaciones reales en el ámbito de la Nutrición (PID 10-12)
Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada: Vol. 3 (Editorial Universidad de Granada), pp. 220-229
2013
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Síndrome metabólico y nutrición en una población de la costa tropical de Granada
Nutricion Hospitalaria, Vol. 28, Núm. 4, pp. 1190-1194
2012
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La Oficina de Farmacia: una herramienta para conocer el grado de adherencia a la dieta mediterránea de la población
Ars pharmaceutica, Vol. 53, Núm. 3, pp. 19-25
2011
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The influence of domestic culinary processes on the Trolox Equivalent Antioxidant Capacity of green tea infusions
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 24, Núm. 1, pp. 79-86
2010
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Antioxidant Capacity of Blood after Extra Virgin Olive Oil Intake in Human Volunteers
Olives and Olive Oil in Health and Disease Prevention (Elsevier Inc.), pp. 915-923
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Perfil del farmacéutico en el ámbito de la nutrición a nivel europeo
Ars pharmaceutica, Vol. 51, Núm. 1, pp. 435-442
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β-Carotene, squalene and waxes determined by chromatographic method in picual extra virgin olive oil obtained by a new cold extraction system
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 23, Núm. 7, pp. 671-676
2007
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Different radical scavenging tests in virgin olive oil and their relation to the total phenol content
Analytica Chimica Acta, Vol. 593, Núm. 1, pp. 103-107
2006
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La calidad higiénica de los productos "cuarta gama" y su relación con el sistema de envasado
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 114-115