Publicaciones (92) Publicaciones de HERMINIA LÓPEZ GARCÍA DE LA SERRANA

2023

  1. Evaluación del impacto del ayuno en Ramadán en el estilo de vida y salud

    Revista española de nutrición comunitaria = Spanish journal of community nutrition, Vol. 29, Núm. 4

2014

  1. Consumption of extra-virgin olive oil rich in phenolic compounds has beneficial antioxidant effects in healthy human adults

    Journal of Functional Foods, Vol. 10, pp. 475-484

  2. Effect of a school-intervention in a health related parameter on children

    Handbook of Physical Education Research: Role of School Programs, Children's Attitudes and Health Implications (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 283-296

  3. Estudio y seguimiento nutricional en una población de ancianos de un centro geriátrico

    EJIHPE: European Journal of Investigation in Health, Psychology and Education, Vol. 4, Núm. 2, pp. 89-99

  4. Evaluación del impacto del ayuno en Ramadán en el estilo de vida y salud

    Revista española de nutrición comunitaria = Spanish journal of community nutrition, Vol. 20, Núm. 4, pp. 137-144

  5. Serum Zn levels and Cu/Zn ratios worsen in hemodialysis patients, implying increased cardiovascular risk: A 2-year longitudinal study

    Biological Trace Element Research, Vol. 158, Núm. 2, pp. 129-135

  6. Simulacro y representación de situaciones reales en el ámbito de la Nutrición (PID 10-12)

    Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada (Editorial Universidad de Granada), pp. 220-229

2013

  1. Extra virgin olive oil (EVOO) consumption and antioxidant status in healthy institutionalized elderly humans

    Archives of Gerontology and Geriatrics, Vol. 57, Núm. 2, pp. 234-242

  2. Intervención nutricional desde la oficina de farmacia

    Salud y cuidados en el envejecimiento (Asociación Universitaria de Educación y Psicología (ASUNIVEP)), pp. 237-244