Departamento
NUTRICIÓN Y BROMATOLOGÍA
Publicaciones (19) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1995
-
Caracterisation du miel d'oranger (Citrus sp.) produit en Spagne, au moyen de son spectre pollinique
Lagascalia, Vol. 18, Núm. 1, pp. 71-83
-
Deteerminación de humedad en cereales y derivados por calentamiento con microondas y análisis de hidroximetilfurfural (HMF) formado
Ars pharmaceutica, Vol. 36, Núm. 2, pp. 207-213
-
Determinación de hierro, cobre, zinc y manganeso en bebidas alcohólicas por espectrometría de absorción atómica con atomización electrotérmica
Ars pharmaceutica, Vol. 36, Núm. 1, pp. 81-91
-
Determination of organic sulphur compounds in garlic extracts by gas chromatography and mass spectrometry
Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 1, pp. 91-93
-
Determination of selenium in serum by hydride generation atomic absorption spectrometry for calculation of daily dietary intake
Science of the Total Environment, Vol. 175, Núm. 3, pp. 245-252
-
Determination of total solids in dairy products using the microwave‐oven method
International Journal of Food Science & Technology, Vol. 30, Núm. 3, pp. 307-310
-
Development of a marker of estrogenic exposure in human serum
Clinical Chemistry
-
Electrothermal atomic absorption spectrometric determination of cadmium, copper, iron, lead, and selenium in fruit slurry: analytical application to nutritional and toxicological quality control.
Journal of AOAC International, Vol. 78, Núm. 4, pp. 1061-1067
-
Estudio mediante modelos no lineales para compuestos fenólicos en brandy según el proceso de envejecimiento seguido: dinámico o soleras y estático o tradicional
XVI Jornadas de viticultura y enología de Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo. 9-13 de mayo de 1994
-
Grupo de Trabajo Nacional en Nutrición Artificial Domiciliaria y Ambulatoria. NADYA. Grupo NADYA.
Nutrición hospitalaria : organo oficial de la Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral, Vol. 10, Núm. 5, pp. 258-263
-
Lead and Cadmium Contamination in Dairy Products and Its Repercussion on Total Dietary Intake
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 43, Núm. 6, pp. 1605-1609
-
Lead contamination levels in potable, irrigation and waste waters from an industrial area in Southern Spain
Science of the Total Environment, Vol. 159, Núm. 1, pp. 17-21
-
Morphological and yield comparison between Vitis vinifera L. cv. Albarino grown from cuttings and from in vitro propagation
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 46, Núm. 2, pp. 195-203
-
Nuevo futuro agroalimentario: Reforma de la Política Agrícola Común (PAC). Consecuencias
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 263, pp. 19-22
-
Our experience with ambulatory enteral nutrition
Nutrición hospitalaria : organo oficial de la Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral, Vol. 10, Núm. 5, pp. 268-271
-
Stability of α-tocopherol in virgin olive oil during microwave heating
LWT - Food Science and Technology, Vol. 28, Núm. 6, pp. 644-646
-
The E-SCREEN assay as a tool to identify estrogens: An update on estrogenic environmental pollutants
Environmental Health Perspectives
-
The E-screen assay: A comparison of different MCF7 cell stocks
Environmental Health Perspectives, Vol. 103, Núm. 9, pp. 844-850
-
Xenoestrogens released from lacquer coatings in food cans
Environmental Health Perspectives, Vol. 103, Núm. 6, pp. 608-612