Departamento
NUTRICIÓN Y BROMATOLOGÍA
Publicaciones (61) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2010
-
A combined procedure to evaluate the global antioxidant response of bread
Journal of Cereal Science, Vol. 52, Núm. 2, pp. 239-246
-
A specific protein-enriched enteral formula decreases cortisolemia and improves plasma albumin and amino acid concentrations in elderly patients
Nutrition and Metabolism, Vol. 7
-
Ampelographic and agronomic variability of two Iberian grapevine cultivars grafted onto 110R and SO4 rootstocks
International Journal of Fruit Science, Vol. 10, Núm. 2, pp. 195-214
-
Antioxidant Capacity of Blood after Extra Virgin Olive Oil Intake in Human Volunteers
Olives and Olive Oil in Health and Disease Prevention (Elsevier Inc.), pp. 915-923
-
Análisis nutricional de la dieta en un campamento base a 7.000 metros en una montaña del Himalaya
Revista Andaluza de Medicina del Deporte, Vol. 3, Núm. 4, pp. 127-132
-
Artículo especial historia de la alimentación parenteral; Primera lección Jesús Culebras
Nutricion Hospitalaria, Vol. 25, Núm. 5, pp. 695-699
-
Azúcares, miel y productos de confitería
Tratado de nutrición (Editorial Médica Panamericana), pp. 221-247
-
Bebidas alcohólicas
Tratado de nutrición (Editorial Médica Panamericana), pp. 281-312
-
Bioética y nutrición
Tratado de nutrición (Editorial Médica Panamericana), pp. 945-960
-
Café, té, cacao y productos derivados
Tratado de nutrición (Editorial Médica Panamericana), pp. 335-366
-
Calidad de las fracciones de harina procedentes del proceso de molturación
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 413, pp. 104-110
-
Cereales y productos derivados
Tratado de nutrición (Editorial Médica Panamericana), pp. 97-138
-
Chromatographic techniques for the determination of alkyl-phenols, tocopherols and other minor polar compounds in raw and roasted cold pressed cashew nut oils
Journal of Chromatography A, Vol. 1217, Núm. 47, pp. 7411-7417
-
Comparison of methods to evaluate the quality of the Mediterranean diet in a large representative sample of young people in Southern Spain
Nutricion Hospitalaria, Vol. 25, Núm. 6, pp. 1006-1013
-
Composición y calidad nutritiva de los alimentos
Editorial Médica Panamericana
-
Determination of furan precursors and some thermal damage markers in baby foods: Ascorbic acid, dehydroascorbic acid, hydroxymethylfurfural and furfural
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 10, pp. 6027-6032
-
Di-D-fructose dianhydride-enriched caramels: Effect on colon microbiota, inflammation, and tissue damage in trinitrobenzenesulfonic acid-induced colitic rats
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 10, pp. 6476-6484
-
Dialysability of magnesium and calcium from hospital duplicate meals: Influence exerted by other elements
Biological Trace Element Research, Vol. 133, Núm. 3, pp. 313-324
-
Does bariatric surgery improve the patient's quality of life?
Nutricion Hospitalaria, Vol. 25, Núm. 6, pp. 925-930
-
Does the pelleting process affect the nutritive value of a pre-starter diet for suckling piglets? Ex vivo studies on mineral absorption
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 90, Núm. 5, pp. 898-905