Publicaciones (61) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2010

  1. A combined procedure to evaluate the global antioxidant response of bread

    Journal of Cereal Science, Vol. 52, Núm. 2, pp. 239-246

  2. A specific protein-enriched enteral formula decreases cortisolemia and improves plasma albumin and amino acid concentrations in elderly patients

    Nutrition and Metabolism, Vol. 7

  3. Ampelographic and agronomic variability of two Iberian grapevine cultivars grafted onto 110R and SO4 rootstocks

    International Journal of Fruit Science, Vol. 10, Núm. 2, pp. 195-214

  4. Antioxidant Capacity of Blood after Extra Virgin Olive Oil Intake in Human Volunteers

    Olives and Olive Oil in Health and Disease Prevention (Elsevier Inc.), pp. 915-923

  5. Análisis nutricional de la dieta en un campamento base a 7.000 metros en una montaña del Himalaya

    Revista Andaluza de Medicina del Deporte, Vol. 3, Núm. 4, pp. 127-132

  6. Artículo especial historia de la alimentación parenteral; Primera lección Jesús Culebras

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 25, Núm. 5, pp. 695-699

  7. Azúcares, miel y productos de confitería

    Tratado de nutrición (Editorial Médica Panamericana), pp. 221-247

  8. Bebidas alcohólicas

    Tratado de nutrición (Editorial Médica Panamericana), pp. 281-312

  9. Bioética y nutrición

    Tratado de nutrición (Editorial Médica Panamericana), pp. 945-960

  10. Café, té, cacao y productos derivados

    Tratado de nutrición (Editorial Médica Panamericana), pp. 335-366

  11. Calidad de las fracciones de harina procedentes del proceso de molturación

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 413, pp. 104-110

  12. Cereales y productos derivados

    Tratado de nutrición (Editorial Médica Panamericana), pp. 97-138

  13. Chromatographic techniques for the determination of alkyl-phenols, tocopherols and other minor polar compounds in raw and roasted cold pressed cashew nut oils

    Journal of Chromatography A, Vol. 1217, Núm. 47, pp. 7411-7417

  14. Comparison of methods to evaluate the quality of the Mediterranean diet in a large representative sample of young people in Southern Spain

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 25, Núm. 6, pp. 1006-1013

  15. Composición y calidad nutritiva de los alimentos

    Editorial Médica Panamericana

  16. Determination of furan precursors and some thermal damage markers in baby foods: Ascorbic acid, dehydroascorbic acid, hydroxymethylfurfural and furfural

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 10, pp. 6027-6032

  17. Di-D-fructose dianhydride-enriched caramels: Effect on colon microbiota, inflammation, and tissue damage in trinitrobenzenesulfonic acid-induced colitic rats

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 10, pp. 6476-6484

  18. Dialysability of magnesium and calcium from hospital duplicate meals: Influence exerted by other elements

    Biological Trace Element Research, Vol. 133, Núm. 3, pp. 313-324

  19. Does bariatric surgery improve the patient's quality of life?

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 25, Núm. 6, pp. 925-930

  20. Does the pelleting process affect the nutritive value of a pre-starter diet for suckling piglets? Ex vivo studies on mineral absorption

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 90, Núm. 5, pp. 898-905