Argitalpenak (19) Ikertzaileren baten partaidetza izan duten argitalpenak

1995

  1. Caracterisation du miel d'oranger (Citrus sp.) produit en Spagne, au moyen de son spectre pollinique

    Lagascalia, Vol. 18, Núm. 1, pp. 71-83

  2. Deteerminación de humedad en cereales y derivados por calentamiento con microondas y análisis de hidroximetilfurfural (HMF) formado

    Ars pharmaceutica, Vol. 36, Núm. 2, pp. 207-213

  3. Determinación de hierro, cobre, zinc y manganeso en bebidas alcohólicas por espectrometría de absorción atómica con atomización electrotérmica

    Ars pharmaceutica, Vol. 36, Núm. 1, pp. 81-91

  4. Determination of organic sulphur compounds in garlic extracts by gas chromatography and mass spectrometry

    Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 1, pp. 91-93

  5. Determination of selenium in serum by hydride generation atomic absorption spectrometry for calculation of daily dietary intake

    Science of the Total Environment, Vol. 175, Núm. 3, pp. 245-252

  6. Determination of total solids in dairy products using the microwave‐oven method

    International Journal of Food Science & Technology, Vol. 30, Núm. 3, pp. 307-310

  7. Development of a marker of estrogenic exposure in human serum

    Clinical Chemistry

  8. Electrothermal atomic absorption spectrometric determination of cadmium, copper, iron, lead, and selenium in fruit slurry: analytical application to nutritional and toxicological quality control.

    Journal of AOAC International, Vol. 78, Núm. 4, pp. 1061-1067

  9. Estudio mediante modelos no lineales para compuestos fenólicos en brandy según el proceso de envejecimiento seguido: dinámico o soleras y estático o tradicional

    XVI Jornadas de viticultura y enología de Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo. 9-13 de mayo de 1994

  10. Grupo de Trabajo Nacional en Nutrición Artificial Domiciliaria y Ambulatoria. NADYA. Grupo NADYA.

    Nutrición hospitalaria : organo oficial de la Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral, Vol. 10, Núm. 5, pp. 258-263

  11. Lead and Cadmium Contamination in Dairy Products and Its Repercussion on Total Dietary Intake

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 43, Núm. 6, pp. 1605-1609

  12. Lead contamination levels in potable, irrigation and waste waters from an industrial area in Southern Spain

    Science of the Total Environment, Vol. 159, Núm. 1, pp. 17-21

  13. Morphological and yield comparison between Vitis vinifera L. cv. Albarino grown from cuttings and from in vitro propagation

    American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 46, Núm. 2, pp. 195-203

  14. Nuevo futuro agroalimentario: Reforma de la Política Agrícola Común (PAC). Consecuencias

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 263, pp. 19-22

  15. Our experience with ambulatory enteral nutrition

    Nutrición hospitalaria : organo oficial de la Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral, Vol. 10, Núm. 5, pp. 268-271

  16. Stability of α-tocopherol in virgin olive oil during microwave heating

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 28, Núm. 6, pp. 644-646

  17. The E-SCREEN assay as a tool to identify estrogens: An update on estrogenic environmental pollutants

    Environmental Health Perspectives

  18. The E-screen assay: A comparison of different MCF7 cell stocks

    Environmental Health Perspectives, Vol. 103, Núm. 9, pp. 844-850

  19. Xenoestrogens released from lacquer coatings in food cans

    Environmental Health Perspectives, Vol. 103, Núm. 6, pp. 608-612