Departamento
NUTRICIÓN Y BROMATOLOGÍA
Artículos (32) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2000
-
A Mineralization Procedure for Determining Magnesium in Milk
LWT - Food Science and Technology, Vol. 33, Núm. 5, pp. 397-400
-
Aluminium levels in spices and aromatic herbs
Science of the Total Environment, Vol. 257, Núm. 2-3, pp. 191-197
-
Aluminum content in foods and beverages consumed in the Spanish diet
Journal of Food Science, Vol. 65, Núm. 2, pp. 206-210
-
Análisis jurídico de la regulación de los OMG en la U. E. (primera parte)
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 316, pp. 45-60
-
Análisis jurídico de la regulación de los OMG en la UE (2ª parte)
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 317, pp. 57-82
-
Aplicación de la técnica del envejecimiento acelerado del brandy sobre el contenido polifenólico en varios tipos de rones
Acta Farmaceutica Bonaerense, Vol. 19, Núm. 4, pp. 251-256
-
Browning indicators in bread
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 9, pp. 4176-4181
-
Caracterización de compuestos fenólicos por HPLC en vinos olorosos comerciales de Jerez-Xeres-Sherry
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 312, pp. 109-114
-
Chromium levels in spices and aromatic herbs
Science of the Total Environment, Vol. 247, Núm. 1, pp. 51-56
-
Comercialización de los nuevos alimentos obtenidos por biotecnología
Ars pharmaceutica, Vol. 41, Núm. 2, pp. 177-181
-
Comparación entre los parámetros físico-químicos de los vinos sometidos a una técnica de envejecimiento acelerado y los vinos olorosos comerciales
Alimentación, equipos y tecnología, Año 19, Núm. 9, pp. 117-128
-
Comparison of methods for determining coumarins in distilled beverages
Food Chemistry, Vol. 70, Núm. 2, pp. 251-258
-
Comparison of wet and dry mineralisation procedures for determining calcium and phosphorus in cow's milk
Australian Journal of Dairy Technology, Vol. 55, Núm. 1, pp. 23-27
-
Desarrollo del ARICPC
Alimentación, equipos y tecnología, Año 19, Núm. 8, pp. 97-102
-
Determination of bisphenol A and related aromatic compounds released from Bis-GMA-based composites and sealants by high performance liquid chromatography
Environmental Health Perspectives, Vol. 108, Núm. 1, pp. 21-27
-
Determination of lithium in human serum by electrothermal atomic absorption spectrometry
Journal of AOAC International, Vol. 83, Núm. 2, pp. 377-381
-
Essentiality of selenium in the human body: Relationship with different diseases
Science of the Total Environment, Vol. 249, Núm. 1-3, pp. 347-371
-
Evaluación de la salubridad de los nuevos alimentos modificados genéticamente
Alimentación, equipos y tecnología, Año 19, Núm. 3, pp. 153-157
-
Hydroxymethylfurfural and methylfurfural content of selected bakery products
Food Research International, Vol. 33, Núm. 10, pp. 833-838
-
La calidad de los productos alimenticios como estrategia de la deontología profesional
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 313, pp. 19-22