Departamento
NUTRICIÓN Y BROMATOLOGÍA
Publicaciones (18) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1999
-
A graphic reconstruction method of an average vine leaf
Agronomie, Vol. 19, Núm. 6, pp. 491-507
-
Adición de vitaminas y minerales a alimentos y consumo de suplementos alimenticios en la UE
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 305, pp. 35-44
-
Application of chemometric techniques in obtaining macerates with phenolic compound content similar to that of wines from the Jerez-Shery region subjected to oxidative aging
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 5, pp. 1836-1844
-
Blockage of available lysine at different stages of infant cereal production
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 79, Núm. 6, pp. 851-854
-
Browning indicators in model systems and baby cereals
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 7, pp. 2872-2878
-
Chromium levels in potable water, fruit juices and soft drinks: Influence on dietary intake
Science of the Total Environment, Vol. 241, Núm. 1-3, pp. 143-150
-
Condiciones óptimas para el mantenimiento de la trucha fresca eviscerada y filetes en refrigeración
Alimentación, equipos y tecnología, Año 18, Núm. 3, pp. 71-75
-
Determinación de ácido fítico en legumbres por complexometria indirecta
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 306, pp. 111-116
-
Evolución en el contenido de aldhídos furánicos presenes en destilados de vino envejecidos en barriles de roble: ajuste por regresión no lineal
Ars pharmaceutica, Vol. 40, Núm. 2, pp. 103-115
-
Inadvertent exposure to xenoestrogens in children
Toxicology and Industrial Health
-
Inadvertent exposure to xenoestrogens in children
Toxicology and Industrial Health, Vol. 15, Núm. 2, pp. 152-159
-
Internal and external exchange rate equilibrium in a cointegration framework. An application to the spanish peseta
Documentos de trabajo - Banco de España
-
Maillard reaction evaluation by furosine determination during infant cereal processing
Journal of Cereal Science, Vol. 29, Núm. 2, pp. 171-176
-
Nutricion artificial domiciliaria. Informe anual 1996. Grupo NADYA-SENPE
Nutricion Hospitalaria, Vol. 14, Núm. 4, pp. 145-152
-
Phytic acid content in milled cereal products and breads
Food Research International, Vol. 32, Núm. 3, pp. 217-221
-
Serum and urine selenium concentrations as indicators of body status in patients with diabetes mellitus
Science of the Total Environment, Vol. 228, Núm. 1, pp. 79-85
-
Sevum and urine selenium concentrations in patients with cardiovascular diseases and relationship to other nutritional indexes
Annals of Nutrition and Metabolism, Vol. 43, Núm. 1, pp. 30-36
-
Trace element determination in different milk slurries
Journal of Dairy Research, Vol. 66, Núm. 4, pp. 569-578