Publicaciones (18) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1999

  1. A graphic reconstruction method of an average vine leaf

    Agronomie, Vol. 19, Núm. 6, pp. 491-507

  2. Adición de vitaminas y minerales a alimentos y consumo de suplementos alimenticios en la UE

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 305, pp. 35-44

  3. Application of chemometric techniques in obtaining macerates with phenolic compound content similar to that of wines from the Jerez-Shery region subjected to oxidative aging

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 5, pp. 1836-1844

  4. Blockage of available lysine at different stages of infant cereal production

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 79, Núm. 6, pp. 851-854

  5. Browning indicators in model systems and baby cereals

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 7, pp. 2872-2878

  6. Chromium levels in potable water, fruit juices and soft drinks: Influence on dietary intake

    Science of the Total Environment, Vol. 241, Núm. 1-3, pp. 143-150

  7. Condiciones óptimas para el mantenimiento de la trucha fresca eviscerada y filetes en refrigeración

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 18, Núm. 3, pp. 71-75

  8. Determinación de ácido fítico en legumbres por complexometria indirecta

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 306, pp. 111-116

  9. Evolución en el contenido de aldhídos furánicos presenes en destilados de vino envejecidos en barriles de roble: ajuste por regresión no lineal

    Ars pharmaceutica, Vol. 40, Núm. 2, pp. 103-115

  10. Inadvertent exposure to xenoestrogens in children

    Toxicology and Industrial Health

  11. Inadvertent exposure to xenoestrogens in children

    Toxicology and Industrial Health, Vol. 15, Núm. 2, pp. 152-159

  12. Internal and external exchange rate equilibrium in a cointegration framework. An application to the spanish peseta

    Documentos de trabajo - Banco de España

  13. Maillard reaction evaluation by furosine determination during infant cereal processing

    Journal of Cereal Science, Vol. 29, Núm. 2, pp. 171-176

  14. Nutricion artificial domiciliaria. Informe anual 1996. Grupo NADYA-SENPE

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 14, Núm. 4, pp. 145-152

  15. Phytic acid content in milled cereal products and breads

    Food Research International, Vol. 32, Núm. 3, pp. 217-221

  16. Serum and urine selenium concentrations as indicators of body status in patients with diabetes mellitus

    Science of the Total Environment, Vol. 228, Núm. 1, pp. 79-85

  17. Sevum and urine selenium concentrations in patients with cardiovascular diseases and relationship to other nutritional indexes

    Annals of Nutrition and Metabolism, Vol. 43, Núm. 1, pp. 30-36

  18. Trace element determination in different milk slurries

    Journal of Dairy Research, Vol. 66, Núm. 4, pp. 569-578