CRISTINA
SAMANIEGO SÁNCHEZ
PROFESORA TITULAR DE UNIVERSIDAD
Publicaciones en las que colabora con CRISTINA SAMANIEGO SÁNCHEZ (22)
2024
2023
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Bioactive compounds in Spanish extra virgin olive oils: Migration and stability according to the culinary technique used
Food Research International, Vol. 172
2021
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Migration of avocado virgin oil functional compounds during domestic cooking of eggplant
Foods, Vol. 10, Núm. 8
2019
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Higher socioeconomic status is related to healthier levels of fatness and fitness already at 3 to 5 years of age: The PREFIT project: Relation between socioeconomic status, fatness and fitness in preschoolers
Journal of Sports Sciences, Vol. 37, Núm. 12, pp. 1327-1337
2018
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Use of iso 5495:2009 to determine sensory preferences of consumers of spanish red wines with designation of origin
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 69, Núm. 4, pp. 334-341
2016
2015
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Rhum-Ron-Rum: Technology and Tradition
Encyclopedia of Food and Health (Elsevier Inc.), pp. 618-627
2014
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HPLC Method and Antioxidant Activity for Bioactive Component Determination of Lycopersicon esculentum Mill. Varieties from a Coastal Area of Southern Spain
Food Analytical Methods, Vol. 7, Núm. 3, pp. 660-668
2013
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Proyecto de acción tutorial “Tutormaster” para la orientación del alumno en la iniciación a la investigación y estudios de posgrado (PID 11-276)
Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada.: Vol. 2 (Editorial Universidad de Granada), pp. 1201-1210
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Síndrome metabólico y nutrición en una población de la costa tropical de Granada
Nutricion Hospitalaria, Vol. 28, Núm. 4, pp. 1190-1194
2012
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Alterations in picual extra virgin olive oils under different storage conditions
European Journal of Lipid Science and Technology, Vol. 114, Núm. 2, pp. 194-204
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Planificación del estudio de viabilidad en ciencia y tecnología de los alimentos. Coordinación de actividades multidisciplinares académicamente dirigidas (PID 08-64)
Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada.: Vol. 1 (Editorial Universidad de Granada), pp. 321-330
2011
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Proyecto de acción tutorial para la orientación del alumno en la iniciación a la investigación y estudios de posgrado (Tutormaster)
VIII Foro sobre Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de capítulos
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The influence of domestic culinary processes on the Trolox Equivalent Antioxidant Capacity of green tea infusions
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 24, Núm. 1, pp. 79-86
2010
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Antioxidant Capacity of Blood after Extra Virgin Olive Oil Intake in Human Volunteers
Olives and Olive Oil in Health and Disease Prevention (Elsevier Inc.), pp. 915-923
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El nuevo grado en farmacia ¿cubre las necesidades formativas en el ámbito de la nutrición?
Ars pharmaceutica, Vol. 51, Núm. 2, pp. 419-424
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Innovar en la docencia mediante la mentorización
Formación inicial del profesorado universitario [Recurso electrónico] (Secretariado de Formación y Apoyo a la Calidad), pp. 197
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La grabación en video es una herramienta que mejora la práctica docente
Ars pharmaceutica, Vol. 51, Núm. 2, pp. 309-315
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Perfil del farmacéutico en el ámbito de la nutrición a nivel europeo
Ars pharmaceutica, Vol. 51, Núm. 2, pp. 435-442