Publicaciones (121) Publicaciones de ALEGRÍA CARRASCO PANCORBO

2021

  1. Application of the INFOGEST Standardized Method to Assess the Digestive Stability and Bioaccessibility of Phenolic Compounds from Galician Extra-Virgin Olive Oil

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 69, Núm. 39, pp. 11592-11605

  2. Caerulines a and b, flavonol diacylglycosides from persea caerulea

    ACS Omega, Vol. 6, Núm. 48, pp. 32631-32636

  3. Chromatography-MS based metabolomics applied to the study of virgin olive oil bioactive compounds: Characterization studies, agro-technological investigations and assessment of healthy properties

    TrAC - Trends in Analytical Chemistry, Vol. 135

  4. From green technology to functional olive oils: Assessing the best combination of olive tree-related extracts with complementary bioactivities

    Antioxidants, Vol. 10, Núm. 2, pp. 1-14

  5. Searching for the perfect evaluation system: What are the mostsuitable assessment tools?

    Actas del III Congreso Internacional de Innovación Docente e Investigación en Educación Superior: cambios en el proceso de enseñanza-aprendizaje de las Áreas del Conocimiento. 15-20 de noviembre de 2021

  6. The teaching-learning process of the different types ofmethodological calibration in Analytical Chemistry: experiences of lecturers from two spanish universities

    Actas del III Congreso Internacional de Innovación Docente e Investigación en Educación Superior: cambios en el proceso de enseñanza-aprendizaje de las Áreas del Conocimiento. 15-20 de noviembre de 2021