Publicaciones en las que colabora con EMILIA MARÍA GUADIX ESCOBAR (11)

2009

  1. Density, viscosity and surface tension of whey protein concentrate solutions

    Journal of Food Process Engineering, Vol. 32, Núm. 2, pp. 235-247

2007

  1. Producción de hidrolizados de proteínas del lactosuero para nutrición infantil

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 379, pp. 108-112

2001

  1. Correlation of base consumption with the degree of hydrolysis in enzymic protein hydrolysis

    Journal of Dairy Research, Vol. 68, Núm. 2, pp. 251-265

1998

  1. Influence of enzymes, pH and temperature on the kinetics of whey protein hydrolysis

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 4, Núm. 2, pp. 79-84

1996

  1. A simple method for obtaining kinetic equations to describe the enzymatic hydrolysis of biopolymers

    Journal of Chemical Technology and Biotechnology, Vol. 67, Núm. 3, pp. 286-290

1994

  1. Enzymatic hydrolysis of whey proteins. II. Molecular‐weight range

    Biotechnology and Bioengineering

  2. Enzymatic hydrolysis of whey proteins: I. Kinetic models

    Biotechnology and Bioengineering, Vol. 44, Núm. 4, pp. 523-528

1992

  1. Hidrolizados enzimáticos de interés en la IAA

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 11, Núm. 10, pp. 174-180