Publicaciones (28) Publicaciones de MARÍA CARMEN ALMECIJA RODRÍGUEZ

2022

  1. Valorisation of blood protein from livestock to produce haem iron-fortified hydrolysates with antioxidant activity

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 57, Núm. 4, pp. 2479-2486

2011

  1. Advanced methods for the elimination of microorganisms in industrial treatments: Potential applicability to wastewater reuse

    Water Environment Research, Vol. 83, Núm. 3, pp. 233-246

  2. Antihypertensive peptides found in cheese

    Cheese: Types, Nutrition and Consumption (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 221-246

  3. Bi-objective optimisation of the enzymatic hydrolysis of porcine blood protein

    Biochemical Engineering Journal, Vol. 53, Núm. 3, pp. 305-310

  4. Modelling the ultrafiltration of protein solutions by artificial neural networks

    Artificial Neural Networks (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 361-384

  5. Modulation of membrane-protein interactions applied to whey fractionation

    Nova Science Publishers, Inc., pp. 1-74

2010

  1. Advanced oxidation processes for wastewater treatment: State of the art

    Water, Air, and Soil Pollution, Vol. 205, Núm. 1-4, pp. 187-204

  2. Mentorización del profesorado novel en área de Ciencias Experimentales y Técnicas

    Formación inicial del profesorado universitario [Recurso electrónico] (Secretariado de Formación y Apoyo a la Calidad), pp. 106-115

  3. Predicting the flux decline in milk cross-flow ceramic ultrafiltration by artificial neural networks

    Desalination, Vol. 250, Núm. 3, pp. 1118-1120

  4. Proceso de mentorizaciónen el Departamento de Ingeniería Química de la Universidad de Granada

    Actas de las I Jornadas sobre Innovación Docente y Adaptación al EEES en las Titulaciones Técnicas

  5. Proyecto de innovación en tutorias para alumnos de ingeniería química

    Actas de las I Jornadas sobre Innovación Docente y Adaptación al EEES en las Titulaciones Técnicas

  6. Recent patents on ceramic membranes applications

    Recent Patents on Chemical Engineering, Vol. 3, Núm. 1, pp. 38-48

  7. Una planta de procesado de alimentos en Youtube

    Actas de las I Jornadas sobre Innovación Docente y Adaptación al EEES en las Titulaciones Técnicas