MANUEL
OLALLA HERRERA
CATEDRÁTICO DE UNIVERSIDAD
CRISTINA
SAMANIEGO SÁNCHEZ
PROFESORA TITULAR DE UNIVERSIDAD
Publicaciones en las que colabora con CRISTINA SAMANIEGO SÁNCHEZ (8)
2024
2021
-
Differences in the phenolic profile by uplc coupled to high resolution mass spectrometry and antioxidant capacity of two diospyros kaki varieties
Antioxidants, Vol. 10, Núm. 1, pp. 1-19
-
Study of the phenolic compound profile and antioxidant activity of human milk from Spanish women at different stages of lactation: A comparison with infant formulas
Food Research International, Vol. 141
2019
-
Changes in the antioxidant properties of extra virgin olive oil after cooking typical mediterranean vegetables
Antioxidants, Vol. 8, Núm. 8
2016
-
Combination of analytical and chemometric methods as a useful tool for the characterization of extra virgin argan oil and other edible virgin oils. Role of polyphenols and tocopherols
Journal of AOAC International, Vol. 99, Núm. 2, pp. 489-494
2012
-
Planificación del estudio de viabilidad en ciencia y tecnología de los alimentos. Coordinación de actividades multidisciplinares académicamente dirigidas (PID 08-64)
Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada.: Vol. 1 (Editorial Universidad de Granada), pp. 321-330
2010
-
El nuevo grado en farmacia ¿cubre las necesidades formativas en el ámbito de la nutrición?
Ars pharmaceutica, Vol. 51, Núm. 2, pp. 419-424
-
Perfil del farmacéutico en el ámbito de la nutrición a nivel europeo
Ars pharmaceutica, Vol. 51, Núm. 2, pp. 435-442