Publicaciones (28) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2022

  1. Plant seeds as source of nutrients and phytochemicals for the Indian population

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 57, Núm. 1, pp. 525-532

  2. Seeds as Potential Sources of Phenolic Compounds and Minerals for the Indian Population

    Molecules, Vol. 27, Núm. 10

2015

  1. Rhum-Ron-Rum: Technology and Tradition

    Encyclopedia of Food and Health (Elsevier Inc.), pp. 618-627

2013

  1. Síndrome metabólico y nutrición en una población de la costa tropical de Granada

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 28, Núm. 4, pp. 1190-1194

2012

  1. Alterations in picual extra virgin olive oils under different storage conditions

    European Journal of Lipid Science and Technology, Vol. 114, Núm. 2, pp. 194-204

  2. Planificación del estudio de viabilidad en ciencia y tecnología de los alimentos. Coordinación de actividades multidisciplinares académicamente dirigidas (PID 08-64)

    Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada. (Editorial Universidad de Granada), pp. 321-330

2010

  1. Antioxidant Capacity of Blood after Extra Virgin Olive Oil Intake in Human Volunteers

    Olives and Olive Oil in Health and Disease Prevention (Elsevier Inc.), pp. 915-923

  2. β-Carotene, squalene and waxes determined by chromatographic method in picual extra virgin olive oil obtained by a new cold extraction system

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 23, Núm. 7, pp. 671-676