Publikationen (100) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben

2022

  1. Comparación de distintas variedades de Moringa oleifera cultivadas en valencia y según su marco de plantación

    Ars pharmaceutica, Vol. 63, Núm. 1, pp. 18-19

  2. Determinación de compuestos fenólicos y actividad antioxidante en fruta típica de granada

    Ars pharmaceutica, Vol. 63, Núm. 1, pp. 34-35

  3. Efectos potencialmente beneficiosos del consumo de Moringa oleifera en población geriátrica: una revisión integradora

    Ars pharmaceutica, Vol. 63, Núm. 1, pp. 20-21

  4. El papel de la vitamina K: un estudio transversal de la ingesta de los menús ofertados en un centro geriátrico: El papel de la vitamina K en geriatría

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 26, Núm. 1, pp. 19-29

  5. Establishment of a Sonotrode Ultrasound-Assisted Extraction of Phenolic Compounds from Apple Pomace

    Foods, Vol. 11, Núm. 23

  6. Fuentes de ingesta de azúcar y panela en niños colombianos menores de 3 años

    Ars pharmaceutica, Vol. 63, Núm. 1, pp. 49-50

  7. New Advances in the Phenolic Composition of Tiger Nut (Cyperus esculentus L.) By-Products

    Foods, Vol. 11, Núm. 3

  8. New Insight on Phenolic Composition and Evaluation of the Vitamin C and Nutritional Value of Smoothies Sold on the Spanish Market

    Molecules, Vol. 27, Núm. 23

  9. Oxidative Balance Scores (OBSs) Integrating Nutrient, Food and Lifestyle Dimensions: Development of the NutrientL-OBS and FoodL-OBS

    Antioxidants, Vol. 11, Núm. 2

  10. Sugar Content and Sources in Commercial Infant Cereals in Spain

    Children, Vol. 9, Núm. 1

  11. The Impact of Social Networks on the Eating Habits of Adolescents

    European Food and Feed Law Review, Vol. 17, Núm. 4, pp. 306-315