Publicaciones (24) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2004

  1. Antioxidant phenols in barley (Hordeum vulgare L.) flour: Comparative spectrophotometric study among extraction methods of free and bound phenolic compounds

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 16, pp. 5195-5200

  2. Breast cancer risk and the combined effect of environmental estrogens

    Cancer Causes and Control, Vol. 15, Núm. 6, pp. 591-600

  3. Cardiovascular effects of milk enriched with ω-3 polyunsaturated fatty acids, oleic acid, folic acid, and vitamins e and B6 in volunteers with mild hyperlipidemia

    Nutrition, Vol. 20, Núm. 6, pp. 521-527

  4. Conservación criogénica de platos preparados en una unidad de alimentación hospitalaria: estudio bacteriológico

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 356, pp. 11-16

  5. Desnutrición en pacientes hospitalizados: Prevalencia e impacto económico

    Medicina Clinica, Vol. 123, Núm. 6, pp. 201-206

  6. Determination of organochlorine compounds in human biological samples by GC-MS/MS

    Biomedical Chromatography, Vol. 18, Núm. 2, pp. 102-111

  7. Effect of storage conditions and inclusion of milk on available lysine in infant cereals

    Food Chemistry, Vol. 85, Núm. 2, pp. 239-244

  8. Estudio nutricional de la dieta de alumnos de la Facultad de Ciencias de la Actividad Física y el Deporte de Granada

    Nutrición clínica y dietética hospitalaria, Vol. 24, Núm. 3, pp. 32-39

  9. Evaluation of amino group losses for monitoring storage of infant cereals containing milk

    Food Control, Vol. 15, Núm. 5, pp. 351-354

  10. Exposición humana a disruptores endocrinos

    Ecosistemas: Revista científica y técnica de ecología y medio ambiente, Vol. 13, Núm. 3

  11. Exposure of women to organochlorine pesticides in Southern Spain

    Environmental Research, Vol. 96, Núm. 1, pp. 34-40

  12. Furosine is a useful indicator in pre-baked breads

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 84, Núm. 4, pp. 366-370

  13. Generation of furosine and color in infant/enteral formula-resembling systems

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 17, pp. 5354-5358

  14. Intravarietal agronomic variability in Vitis vinifera L. cv. Albariño

    American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 55, Núm. 3, pp. 279-282

  15. Loss of o-phthaldialdehyde reactivity during storage of infant cereals

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 55, Núm. 2, pp. 143-148

  16. Neumonitis intersticial asociada al uso de sirolimus en un trasplantado renal: Un caso clínico

    Nefrologia, Vol. 24, Núm. SUPPL.3, pp. 7-10

  17. Nonenzymatic Browning during Storage of Infant Cereals

    Cereal Chemistry, Vol. 81, Núm. 3, pp. 399-403

  18. Nutrición Enteral Domiciliaria (NED): Registro nacional 2001

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 19, Núm. 3, pp. 145-149

  19. Nutritional Study of Copper and Zinc in Grapes and Commercial Grape Juices from Spain

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 9, pp. 2715-2720

  20. Pesticidas organoclorados en suero y tejido adiposo de mujeres del sureste español

    Ecosistemas: Revista científica y técnica de ecología y medio ambiente, Vol. 13, Núm. 3