CIENCIAS DE LOS ALIMENTOS Y NUTRICIÓN

Eraketa data 2017(e)ko maiatza-(a)k 26

Arduraduna: MIGUEL NAVARRO ALARCÓN

Saila: NUTRICIÓN Y BROMATOLOGÍA

FACULTAD: FACULTAD DE FARMACIA

Posta elektronikoa: nalarcon@ugr.es

Web-orria: http://www.ugr.es/

CIENCIAS DE LOS ALIMENTOS Y NUTRICIÓN

Ikertzaileak

beta Espezialitate nagusiak (top 10) Argitalpenetatik lortua help
Argitalpenetatik lortua

Erakusten diren espezialitate tematikoak adimen artifizialeko ereduen aplikazioaren bidez lortu dira, Hercules Proiektuaren ondorioz lortuak.

Zerrendak akatsak izan ditzake. Ebaluazio eta hobekuntza fasean. Komunitatearen iradokizunak biltzeko partekatua.

  1. Food Science (Agricultural and Biological Sciences) Iragazkia
  2. Analytical Chemistry (Chemistry) Iragazkia
  3. Biotechnology (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Iragazkia
  4. Organic Chemistry (Chemistry) Iragazkia
  5. Nutrition and Dietetics (Nursing) Iragazkia
  6. Pharmacology (Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutics) Iragazkia
  7. Drug Discovery (Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutics) Iragazkia
  8. Medicine (miscellaneous) (Medicine) Iragazkia
  9. Sports Medicine (Medicine) Iragazkia
  10. Internal Medicine (Medicine) Iragazkia

Kide ohiak (16)