ALIMENTOS, NUTRICIÓN Y SALUD

Eraketa data 1988(e)ko urtarrila-(a)k 01

Arduraduna: MARÍA DOLORES RUIZ LÓPEZ

Saila: NUTRICIÓN Y BROMATOLOGÍA

FACULTAD: FACULTAD DE FARMACIA

Posta elektronikoa: mdruiz@ugr.es

Web-orria: https://anys.ugr.es/

ALIMENTOS, NUTRICIÓN Y SALUD

Ikertzaileak

beta Espezialitate nagusiak (top 10) Argitalpenetatik lortua help
Argitalpenetatik lortua

Erakusten diren espezialitate tematikoak adimen artifizialeko ereduen aplikazioaren bidez lortu dira, Hercules Proiektuaren ondorioz lortuak.

Zerrendak akatsak izan ditzake. Ebaluazio eta hobekuntza fasean. Komunitatearen iradokizunak biltzeko partekatua.

  1. Food Science (Agricultural and Biological Sciences) Iragazkia
  2. Nutrition and Dietetics (Nursing) Iragazkia
  3. Analytical Chemistry (Chemistry) Iragazkia
  4. Internal Medicine (Medicine) Iragazkia
  5. Medicine (miscellaneous) (Medicine) Iragazkia
  6. Biotechnology (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Iragazkia
  7. Chemistry (miscellaneous) (Chemistry) Iragazkia
  8. Biochemistry (medical) (Medicine) Iragazkia
  9. General Chemical Engineering (Chemical Engineering) Iragazkia
  10. Pediatrics (Medicine) Iragazkia

Kide ohiak (20)