ALIMENTOS, NUTRICIÓN Y SALUD

Constituído o 01 de xaneiro de 1988

Responsable: MARÍA DOLORES RUIZ LÓPEZ

DEPARTAMENTO: NUTRICIÓN Y BROMATOLOGÍA

FACULTAD: FACULTAD DE FARMACIA

Correo electrónico: mdruiz@ugr.es

Páxina web: https://anys.ugr.es/

ALIMENTOS, NUTRICIÓN Y SALUD

Investigadores/as

beta Especialidades predominantes (top 10) Obtido de publicacións help
Obtido de publicacións

As especialidades temáticas mostradas obtivéronse mediante a aplicación de modelos de intelixencia artificial, obtidos como resultado do Proxecto Hércules.

A listaxe pode conter erros. En fase de avaliación e mellora. Compartido para recoller suxestións da comunidade.

  1. Food Science (Agricultural and Biological Sciences) Filtro
  2. Nutrition and Dietetics (Nursing) Filtro
  3. Analytical Chemistry (Chemistry) Filtro
  4. Internal Medicine (Medicine) Filtro
  5. Medicine (miscellaneous) (Medicine) Filtro
  6. Biotechnology (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtro
  7. Chemistry (miscellaneous) (Chemistry) Filtro
  8. Biochemistry (medical) (Medicine) Filtro
  9. General Chemical Engineering (Chemical Engineering) Filtro
  10. Pediatrics (Medicine) Filtro

Compoñentes noutros momentos (20)